Contact met Vaartland.nl

 

De Skoda Kamiq; een fantastische alleskunner

De Skoda Kamiq is van alle markten thuis. Deze compacte cross-over heeft de stoere looks van een SUV, maar is even wendbaar als een stadsauto. Dit maakt de Skoda Kamiq verrassend praktisch voor zowel binnen als buiten de stad. Bovendien biedt de Kamiq voldoende ruimte voor alle passagiers en tot wel 1.395 liter ruimte in de kofferbak. Wil je nog meer kwijt? Dan trekt de wagen gemakkelijk 1.200 kg weg. De Skoda Kamiq SUV blijkt een echte alleskunner!

skoda kamiq vaartland
 
 
 
 
 

Het exterieur van de Skoda Kamiq

Populaire keuzes voor het exterieur zijn de Skoda Kamiq zwart of de Skoda Kamiq titan blue, welke goed aansluiten bij het sportieve karakter van de Kamiq. Dit komt eveneens tot zijn recht dankzij de strakke lijnen, de hoge motorkap, de robuuste voorspoiler en de 16 inch lichtmetalen velgen. En dat is slechts een greep uit de visuele hoogtepunten van de Skoda Kamiq. Ook kenmerkend zijn de spitste LED-dagrijverlichting, welke gesplitst is van de LED-koplampen.

Bang voor beschadigingen? De optionele deurbescherming voorkomt krassen en deuken door een kunststof strip die uitvouwt bij het openen van de deuren.

De Skoda Kamiq afmetingen

Zowel van binnen als van buiten is de Skoda Kamiq ontzettend ruim. Deze cross-over is 424 cm lang, 153 cm hoog en 179 breed. Voor de bestuurder, de bijrijder en de passagiers op de achterbank is er meer dan voldoende beenruimte. De kofferruimte van de Skoda Kamiq volstaat met 400 liter voor hele families. Is dit niet genoeg? Dan kan je dit uitbreiden naar 1.395 door de achterbank om te klappen.

Het interieur van de Skoda Kamiq

Ruimtelijk, comfortabel en sportief. Zo omschrijf je de cockpit van de Skoda Kamiq het best! De lekkere kuipstoelen, met optionele stoelverwarming, zorgen dat je meteen geïnstalleerd bent zodra je instapt en het panoramadak zorgt voor een heerlijke sfeer. Bovendien heb je optimaal zicht dankzij de kenmerkende hoge zit van een SUV.

Virtual Cockpit Skoda Kamiq en infotainmentsysteem

De Skoda Kamiq Virtual Cockpit springt meteen in het oog! Dit digitale instrumentarium is dankzij meerdere lay-outopties vorm te geven naar jouw smaak. Het 10,25 inch display toont alle (voor jou) relevante rijinformatie. Ook dit bepaal je tenslotte helemaal zelf met de intuïtieve knoppen aan het stuur.

Centraal op het dashboard vind je het infotainmentsysteem. Hiermee navigeer je eenvoudig van A naar B. Ook koppel je gemakkelijk jouw telefoon aan het infotainmentsysteem met de Smartlink+ of via Bluetooth.

Wist je dat...

de Skoda Kamiq SUV vol zit met bijzondere handigheidjes? Zo zit er een ruitenkrabber bij de tankklep, is er een geïntegreerd opbergvak in de bestuurdersdeur voor een paraplu en werkt de dop van het ruitensproeireservoir als trechter wanneer je deze omkeert. Handig toch?!

Bekijk huidige aanbod Skoda Kamiq

skoda kamiq vaartland

Zonder zorgen op pad

Met de veiligheidssystemen van Skoda ga jij onbezorgd de weg op. De Skoda Kamiq is uit te rusten met onder andere Lane Assist, Front Assist, Side Assist, parkeersensoren voor en achter en Driver Activity Assistant (vermoeidheidsherkenning). Dit maakt het gebruik van de Skoda Kamiq SUV nog comfortabeler.

De Skoda Kamiq bestellen?

De Skoda Kamiq komt in 3 modellen en 7 uitvoeringen. Er zijn meerdere Skoda Kamiq motoren beschikbaar, waarbij keuze is uit een Skoda Kamiq automaat of een handgeschakelde versnellingsbak. Benieuwd naar de Skoda Kamiq prijs en de uitvoeringen?

  • De Skoda Kamiq Ambition, beschikbaar vanaf € 25.890

TSI 81kW/ 110pk, handgeschakeld met een topsnelheid van 194 km per uur
1.0 TSI 81kW/ 110pk, DSG-automaat met een topsnelheid van 193 km per uur

  • De Skoda Kamiq Sport Business, beschikbaar vanaf € 26.390

TSI 81kW/ 110pk, handgeschakeld met een topsnelheid van 194 km per uur
1.0 TSI 81kW/ 110pk, DSG-automaat met een topsnelheid van 193 km per uur

  • De Skoda Kamiq Business Edition, beschikbaar vanaf € 28.690

TSI 81kW/ 110pk, handgeschakeld met een topsnelheid van 194 km per uur
1.0 TSI 81kW/ 110pk, DSG-automaat met een topsnelheid van 193 km per uur
1.5 TSI 110kW/ 150pk, DSG-automaat met een topsnelheid van 215 km per uur

Plus- en minpunten van de Skoda Kamiq

+ Compacte, stedelijke SUV
+ Voldoende ruimte voor alle inzittenden
+ Intuïtieve bediening van de virtuele cockpit en het infotainmentsysteem

-  Hoogteverschil in de laadvloer wanneer de achterbank is ingeklapt

Veelgestelde Skoda Kamiq vragen

Hoe groot is de Skoda Kamiq?

De Skoda Kamiq is een compacte cross-over van 424 cm lengte, 153 cm hoogte en 179 cm breedte. Zowel van buiten als van binnen biedt dit voldoende ruimte voor hele families.

Wat mag een Skoda Kamiq trekken?

De Skoda Kamiq trekt gemakkelijk 1.200 kg. Een aanhanger of caravan kan je hier gemakkelijk mee vervoeren!

Wat kost de Skoda Kamiq?

Vanaf € 25.890 bezit jij al een Skoda Kamiq! Het gaat dan om de Skoda Kamiq Ambition, een complete alleskunner.

Is de Skoda Kamiq een SUV?

Officieel is de Skoda Kamiq een cross-over, waarmee dit model tussen een personenauto en een SUV in zit. De Kamiq heeft wel veel kenmerken van een SUV, maar is tegelijkertijd wendbaar en gemakkelijk te manoeuvreren. Daarom wordt de Skoda Kamiq ook wel een stedelijke SUV genoemd.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl