Contact met Vaartland.nl

 

Is de Skoda Fabia-combi een auto voor jou?

De Fabia-combi is een kenmerkende stationwagen van het merk Skoda. Dit bekende Skoda model is uitgevoerd met een benzine en diesel motor met maximaal 110pk. Je ziet de Fabia-combi modellen misschien niet vaak voorkomen op de weg, toch zijn er redelijk veel van gemaakt. Ook op de Hollandse wegen kom je met de Fabia-combi goed mee.

Onderhoud en verzorg je de Fabia-combi goed en volgens de eisen van Skoda? Dan kun je er ook voor dagelijks gebruik goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte Fabia-combi is aantrekkelijk voor het type en ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Fabia-combi ook nog eens aantrekkelijk. Meer weten over deze Skoda Fabia-combi? Lees dan vooral de rest van dit artikel.

Skoda Fabia-combi
 
 
 
 
 

Een Skoda Fabia-combi stationwagen

De Skoda Fabia-combi is onder andere beschikbaar als station. De Skoda Fabia-combi is perfect als gezinsauto. De lengte van de Skoda Fabia-combi zorgt voor extra ruimte voor de bagage en de passagiers die je wilt meenemen. Dit omdat de achterkant van de auto verhoogd is en doorloopt tot en met de bumper. Vanaf de achterkant loopt de auto relatief recht naar beneden. Ideaal als je de Fabia-combi wilt gebruiken voor dagelijk gebruik en vakantie.

Door het vermogen van 75pk tot 110pk en de automatische of handgeschakelde versnellingsbak komt deze prima vooruit. De Skoda Fabia-combi maakt gebruik van een hatchback achterklep waardoor het in- en uitladen van bijvoorbeeld boodschappen erg gemakkelijk is.

Skoda Fabia-combi specificaties en kenmerken

Wil je meer weten over de Skoda Fabia-combi? Het is dan goed om de Fabia-combi kenmerken te vergelijken. Zo kan je kiezen uit een benzine en diesel motor met 75pk tot 110pk. De Skoda beschikt over een automatische of handgeschakelde transmissie met 5 en 6 versnellingen.

Bij het kijken naar de voor- en nadelen van een Fabia-combi kan je het beste kijken naar je dagelijks gebruik. Heb je een slechte rug of ben je slecht ter been? De Fabia-combi heeft namelijk geen hoge instap. De Skoda Fabia-combi is zoals eerder genoemd beschikbaar als stationwagen. Houd hier ook rekening mee als je kijkt naar hoeveel mensen je dagelijks mee neemt of wat je met de auto wilt transporteren. Interesse in een Skoda Fabia Combi 2018, Skoda Fabia Combi 2019, Skoda Fabia Combi 2015 of Skoda Fabia Combi 2017?

Bekijk huidige aanbod Skoda Fabia-combi

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl