Contact met Vaartland.nl

 

De Opel Vectra, is het de juiste auto voor jou?

Een Opel Vectra is een bekend model welke beschikbaar is als sedan en stationwagen. Je ziet de Vectra modellen misschien niet vaak op de weg, toch zijn er relatief veel van gemaakt door de jaren heen. Dit populaire model is geproduceerd met maximaal 256pk welke via een automatische of handgeschakelde transmissie bij de wielen komt.

Onderhoud je de Vectra goed? Dan kun je er ook voor dagelijks verkeer goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte Vectra is aantrekkelijk en ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Opel ook nog eens aantrekkelijk. Meer weten over het Opel Vectra model? In dit artikel lees je het.

Opel Vectra
 
 
 
 
 

Een Opel Vectra stationwagen

De Opel Vectra is onder andere beschikbaar als station. De Opel Vectra is perfect als gezinsauto. De lengte van de Opel Vectra zorgt voor extra ruimte voor de bagage en de passagiers die je wilt meenemen. Dit omdat de achterkant van de auto verhoogd is en doorloopt tot en met de bumper. Vanaf de achterkant loopt de auto relatief recht naar beneden. Ideaal als je de Vectra wilt gebruiken voor dagelijk gebruik en vakantie.

Door het vermogen van 101pk tot 256pk en de automatische of handgeschakelde versnellingsbak komt deze prima vooruit. De Opel Vectra maakt gebruik van een hatchback achterklep waardoor het in- en uitladen van bijvoorbeeld boodschappen erg gemakkelijk is.

Opel Vectra specificaties en kenmerken

Een goede keuze maken kan lastig zijn, zeker tussen de verschillende Opel Vectra modellen. Dan helpt het als je de Opel Vectra kenmerken kan vergelijken. Zo kan je met de Vectra kiezen uit een benzine en diesel motor met 101pk tot 256pk. Ook beschikt de Opel over een automatische of handgeschakelde transmissie met 5 en 6 versnellingen.

Bij de juiste keuze voor een Opel Vectra kijk je naar de voor- en nadelen. Sluit een Vectra aan bij jouw dagelijkse gebruik? Heb je een slechte rug of ben je slecht ter been? De Vectra heeft namelijk geen hoge instap. De Opel Vectra is zoals eerder genoemd beschikbaar als sedan en stationwagen. Houd hier rekening mee als je kijkt naar wat je wilt transporteren of hoeveel mensen je mee wilt nemen. Interesse in een Opel Vectra 2002, Opel Vectra 2003, Opel Vectra 2000, Opel Vectra 1998 of Opel Vectra 2004?

Bekijk huidige aanbod Opel Vectra

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl