Contact met Vaartland.nl

 

De Opel Tigra, is het de juiste auto voor jou?

Een Opel Tigra is een bekend model welke beschikbaar is als cabriolet. Je ziet de Tigra modellen misschien niet vaak op de weg, toch zijn er relatief veel van gemaakt door de jaren heen. Dit populaire model is geproduceerd met maximaal 125pk welke via een handgeschakelde transmissie bij de wielen komt.

Onderhoud je de Tigra goed? Dan kun je er ook voor dagelijks verkeer goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte Tigra is aantrekkelijk en ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Opel ook nog eens aantrekkelijk. Meer weten over de Opel Tigra modellen? In dit artikel lees je het.

Opel Tigra
 
 
 
 
 

Een Opel Tigra cabriolet

De Opel Tigra is onder andere beschikbaar als cabrio. De cabriolet Opel Tigra maakt een simpel ritje naar de supermarkt al een genot. Wie houdt er niet van om buiten in het zonnetje te zitten? Je voelt de zon, ruikt het gras en geniet met de Tigra van elke kilometer. Zeker met 90pk tot 125pk onder de voeten.

Doordat een cabrio Tigra een relatief hoge aanschafwaarde heeft, krijg je er als je hem weer doorverkoopt ook meer voor terug, mits je de auto goed onderhouden hebt natuurlijk. Wil je een Opel Tigra verkopen? Doe dat dan ook in het voorjaar wanneer de vraag hoger is. Zo krijg je er vaak meer voor terug. Begint het in november te regenen en verwacht je de cabriolet niet meer te rijden? Dan kun je toch beter wachten met verkopen tot de zon weer schijnt en de vraag een stuk hoger is.

Opel Tigra specificaties en kenmerken

Ben je opzoek naar een Opel Tigra? Dan is het handig om de Tigra specificaties in te kunnen zien. De Opel Tigra komt met veel verschillende kenmerken. Zo kan je kiezen uit een vermogen van 90pk tot 125pk uit een benzine motor. De Opel komt uitgevoerd met een handgeschakelde versnellingsbak met 5 versnellingen.

Bij het afwegen van de voor- en nadelen van een Opel Tigra kan je het beste kijken naar je dagelijks gebruik. Hoeveel mensen neem je dagelijks mee? Wat wil je met de auto transporteren? Het kan namelijk zo zijn dat je met een kleine auto ook uit de voeten kan en zo aanzienlijk op brandstof kan besparen. Heb je een slechte rug of ben je slecht ter been? Let dan op want de Tigra heeft geen hoge instap. Interesse in een Opel Tigra 2005, Opel Tigra 1998 of Opel Tigra 2000?

Bekijk huidige aanbod Opel Tigra

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl