Contact met Vaartland.nl

 

De Opel Signum, is het de juiste auto voor jou?

De Signum is een kenmerkende hatchback van het merk Opel. Dit bekende Opel model is uitgevoerd met een benzine motor met maximaal 230pk. Je ziet de Signum modellen misschien niet vaak voorkomen op de weg, toch zijn er redelijk veel van gemaakt. Ook op de Hollandse wegen kom je met de Signum goed mee.

Onderhoud en verzorg je de Signum goed en volgens de eisen van Opel? Dan kun je er ook voor dagelijks gebruik goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte Signum is aantrekkelijk voor het type en ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Signum ook nog eens aantrekkelijk. Meer weten over deze Opel Signum? Lees dan vooral de rest van dit artikel.

Opel Signum
 
 
 
 
 

Een Opel Signum hatchback

De Opel Signum is onder andere beschikbaar als hatchback. De Signum maakt slim gebruik van ruimte door het hatchback ontwerp. Voor wie er graag op uit trekt met de caravan, of wanneer je vaak een aanhanger gebruikt, is een SUV een goede optie. Voor de rest is een hatchback Opel Signum vaak al ruim genoeg.

Door het relatief lage gewicht kom je met de benzine Signum met 90pk tot 230pk toch goed uit de voeten. Door het lage gewicht geniet je ook nog eens van een lager brandstofverbruik. De Opel Signum maakt gebruik van een hatchback achterklep waardoor het in- en uitladen van bijvoorbeeld boodschappen erg gemakkelijk is. Je komt een Signum dan ook vaak tegen in de stad.

Opel Signum specificaties en kenmerken

De juiste auto kiezen kan lastig zijn. Dan helpt het als je de Opel Signum kenmerken kan vergelijken met andere modellen. Zo kan je met de Signum kiezen uit een benzine motor met 90pk tot 230pk. Ook beschikt de Opel over een automatische of handgeschakelde transmissie met 5 versnellingen.

Wat zijn de voor- en nadelen van een Opel Signum? Sluit een Signum bijvoorbeeld aan bij jouw dagelijkse gebruik? De Signum heeft geen hoge instap. Let hier op als je een slechte rug hebt of slecht ter been bent. De Opel Signum is zoals eerder genoemd beschikbaar als hatchback. Houd hier rekening mee als je weet hoeveel mensen je meestal mee moet nemen of wat je verder met de auto wilt transporteren. Ook interesse in bijvoorbeeld een Opel Signum 2004?

Bekijk huidige aanbod Opel Signum

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl