Contact met Vaartland.nl

 

Opel Insignia – Het nieuwste zakelijke model van Opel

Lang, strak en zakelijk dat is wat je ziet als er een Opel Insignia voorbij komt. Deze auto mag gezien worden. Waar het uiterlijk van Opel soms wat als saai bestempeld kan worden is dat bij deze ruime auto zeker niet het geval. Het feit dat je er zakelijk goed mee voor dag kan komen sluit niet uit dat deze auto ook perfect is voor de middelgrote tot grote gezinnen. Een veelzijdige auto met veel verschillende opties.

 

 
 
 
 
 

Het ontstaan van het Opel Insignia Model

Het Duitse bedrijf Opel heeft veel succesvolle modellen op de markt gebracht. De Opel Vectra was er daar één van. Deze zakelijke middenklasse auto was in 2007 toe aan vernieuwing en als vervanging werd de auto Opel Isignia geïntroduceerd. Deze moderne auto kwam zowel als hatchback, sedan en stationwagen op de markt en sloeg meteen aan bij de zakelijke rijder. Omdat deze auto wat groter was dan zijn voorganger valt hij nu in de hogere middenklasse.

Er zijn meer verschillen onmerkbaar ten opzichte van de Vectra. Los van het feit dat hij langer is wordt hij op een ander platform gebaseerd. Het Opel Insignia motor aanbod ligt daarentegen lager dan zijn voorgangers. Uiteraard is hij ook qua exterieur en interieur vernieuwd ten opzichte van zijn voorganger.

De eerste generatie loopt tot de Opel Insignia 2016 en met de Opel Insignia 2017 wordt de nieuwste generatie ingeluid. Op zijn nieuwe platform krijgt hij niet alleen een nieuwer en ergonomischer uiterlijk mee maar is hij ook 175 kilo lichter geworden.

Opel Insignia modellen vaartland

De verschillende Opel Insignia varianten

Het model is nu verkrijgbaar in de volgende Opel Isignia varianten:

De Country tourer is de off road versie van de Insignia. De zakelijke rijder met actieve lifestyle vindt hierin zijn ideale auto. Optionele vierwielaandrijving, beschermingselement en automatische demping geeft deze auto net wat meer avontuur mee. De Opel Insignia Grand Sport is een stijlvolle sedan met sportieve elementen. De auto biedt de nieuwste gemakken aan de binnenkant, comfortabele stoelen en verfijnd rijgedrag zijn kenmerkend voor dit model. Wil je echt dynamisch en sportief rijden dan is de GSi het ideale model Opel Insignia. Nog dynamischere vormen, optimale prestaties en de nieuwste innovaties maken dat deze auto alles biedt wat je nodig hebt op zakelijk gebied en op privé gebied.

Overtuigende Opel Insignia info

Veiligheid staat vaak centraal bij de modellen van Opel. Ook deze auto is voorzien van de laatste technieken waardoor je je ultiem veilig voelt op de weg. De auto kan zelf remmen wanneer nodig. Hij geeft je waarschuwingen bij dode hoeken en heeft voetgangersherkenning en anticipeert hierop. Daarbij maakt de lane assist het rijden meer ontspannend dan inspannend.


Bekijk huidige aanbod Opel Insignia

Plus-en minpunten van het Opel Insignia model

+ Modern design
+ Veel varianten
+ Veilig
+ Zakelijk als prive een geschikte auto

-  Groot verschil in design van de verschillende generaties

Met de Opel Insignia doet Opel een waardige aanvulling aan de productlijn. Deze ultieme zakelijke auto is allesbehalve saai. Modern, strak en vol opties dat is het dit model en dat zie je terug in de Opel Insignia 2018 of de Opel Insignia 2019. Met zijn vele modellen en opties is deze auto niet alleen zakelijk sterk maar ook nog eens goed aan te sluiten op je privé wensen.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl