Contact met Vaartland.nl

 

De Opel GT, is het de juiste auto voor jou?

Een bekend model van Opel is de GT welke beschikbaar is als coupe. Je ziet de GT modellen misschien niet vaak op de weg, toch zijn er relatief veel van gemaakt door de jaren heen. Ook op de Nederlandse wegen kom je met de GT goed mee. Dit populaire model is geproduceerd met maximaal 166pk uit een benzine motor.

Onderhoud je de GT volgens de voorschriften van Opel? Dan kun je er ook voor dagelijks verkeer goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte GT is ook nog eens aantrekkelijk. Ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Opel ook nog goed. Meer weten over de Opel GT modellen? Lees dan vooral verder.

Opel GT
 
 
 
 
 

Een Opel GT coupe

De Opel GT is onder andere beschikbaar als coupé. Dankzij de aflopende daklijn van de coupé GT heeft deze een sportieve en luxe uitstraling. Hierdoor is er relatief weinig ruimte voor passagiers op de achterbank.

Over het algemeen geldt dat coupés veiliger zijn dan varianten met meerdere deuren. Het stijve frame van de Opel GT coupé modellen maakt deze sterker bij een aanrijding en zorgt voor fijne rijeigenschappen. Zeker met 140pk tot 166pk onder de voeten.

Omdat de GT onderdelen deelt met andere Opel is deze relatief goed te onderhouden. Beter dan bijvoorbeeld een sportauto waar onderdelen soms specifiek gemaakt zijn voor 1 model auto.

Opel GT specificaties en kenmerken

Ben je opzoek naar een Opel GT? Dan is het handig om de GT specificaties in te kunnen zien. De Opel GT komt met veel verschillende kenmerken. Zo kan je kiezen uit een vermogen van 140pk tot 166pk uit een benzine motor. De Opel komt uitgevoerd met een handgeschakelde versnellingsbak met 5 versnellingen.

Bij het afwegen van de voor- en nadelen van een Opel GT kan je het beste kijken naar je dagelijks gebruik. Hoeveel mensen neem je dagelijks mee? Wat wil je met de auto transporteren? Het kan namelijk zo zijn dat je met een kleine auto ook uit de voeten kan en zo aanzienlijk op brandstof kan besparen. Heb je een slechte rug of ben je slecht ter been? Let dan op want de GT heeft een erg lage instap. Heb je nu ook interesse in een Opel GT 2009, Opel GT 1972, Opel GT 2007 of Opel GT 1970?

Bekijk huidige aanbod Opel GT

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl