Contact met Vaartland.nl

 

De Opel Cascada, is het de juiste auto voor jou?

De Cascada is een karakteristiek cabriolet model van Opel. Dit populaire model is uitgevoerd met een benzine motor met maximaal 200pk. Je ziet de Cascada modellen misschien niet vaak op de weg, toch zijn er van het type redelijk veel gemaakt door de jaren heen. Ook op de Nederlandse wegen kom je met de Cascada goed mee.

Verzorg je de Cascada goed? Dan kun je er ook voor dagelijks verkeer goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte Cascada is aantrekkelijk en ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Opel ook nog eens aantrekkelijk. Meer weten over de Opel Cascada auto? Lees dan vooral door.

Opel Cascada
 
 
 
 
 

Een Opel Cascada cabriolet

De Opel Cascada is onder andere beschikbaar als cabrio. De cabriolet Opel Cascada maakt een simpel ritje naar de supermarkt al een genot. Wie houdt er niet van om buiten in het zonnetje te zitten? Je voelt de zon, ruikt het gras en geniet met de Cascada van elke kilometer. Zeker met 120pk tot 200pk onder de voeten.

Doordat een cabrio Cascada een relatief hoge aanschafwaarde heeft, krijg je er als je hem weer doorverkoopt ook meer voor terug, mits je de auto goed onderhouden hebt natuurlijk. Wil je een Opel Cascada verkopen? Doe dat dan ook in het voorjaar wanneer de vraag hoger is. Zo krijg je er vaak meer voor terug. Begint het in november te regenen en verwacht je de cabriolet niet meer te rijden? Dan kun je toch beter wachten met verkopen tot de zon weer schijnt en de vraag een stuk hoger is.

Opel Cascada specificaties en kenmerken

Ben je opzoek naar een Opel Cascada? Dan is het handig om de Cascada specificaties in te kunnen zien. De Opel Cascada komt met veel verschillende kenmerken. Zo kan je kiezen uit een vermogen van 120pk tot 200pk uit een benzine motor. De Opel komt uitgevoerd met een handgeschakelde versnellingsbak met 6 versnellingen.

Bij het afwegen van de voor- en nadelen van een Opel Cascada kan je het beste kijken naar je dagelijks gebruik. Hoeveel mensen neem je dagelijks mee? Wat wil je met de auto transporteren? Het kan namelijk zo zijn dat je met een kleine auto ook uit de voeten kan en zo aanzienlijk op brandstof kan besparen. Heb je een slechte rug of ben je slecht ter been? De Cascada heeft namelijk geen hoge instap. Interesse in bijvoorbeeld een Opel Cascada 2018?

Bekijk huidige aanbod Opel Cascada

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl