Contact met Vaartland.nl

 

De Opel Antara, is het een goede auto voor jou?

De Antara is een kenmerkende MPV en SUV van het merk Opel. Dit bekende Opel model is uitgevoerd met een benzine en diesel motor met maximaal 227pk. Je ziet de Antara modellen misschien niet vaak voorkomen op de weg, toch zijn er redelijk veel van gemaakt. Ook op de Hollandse wegen kom je met de Antara goed mee.

Onderhoud en verzorg je de Antara goed en volgens de eisen van Opel? Dan kun je er ook voor dagelijks gebruik goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte Antara is aantrekkelijk voor het type en ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Antara ook nog eens aantrekkelijk. Meer weten over de Opel Antara auto's? Lees dan vooral de rest van dit artikel.

Opel Antara
 
 
 
 
 

Een Opel Antara SUV

De Opel Antara is onder andere beschikbaar als SUV. De SUV modellen van de Antara hebben een luxe uitstraling en zijn een stoer voorkomen. Moderne Antara modellen zijn niet alleen thuis op onverharde wegen maar zijn net zo goed thuis in de binnensteden als op de nederlandse snelweg. Het formaat van de Opel Antara zorgt voor veel ruimte voor de passagiers en voor bagage die je eventueel wilt mee nemen.

Door het vermogen van 140pk tot 227pk en de automatische en handgeschakelde versnellingsbak komt deze Antara prima vooruit. Verwacht geen sportauto door de hogere wegligging maar als comfort belangrijk is ben je met de Opel Antara aan het juiste adres. Met de juiste banden heb je ook nog eens goede grip op onverharde wegen en kan je hem goed gebruiken voor op wintersport of een weekend in de Ardennen.

Opel Antara specificaties en kenmerken

Is een Opel Antara geschikt voor jou? Dan wil je goed de verschillende modellen en de Antara kenmerken kunnen vergelijken. Zo kan je kiezen uit 140pk tot 227pk uit een benzine en diesel motor. De Antara komt met een automatische en handgeschakelde versnellingsbak met 5 versnellingen.

Bij het kiezen van de juiste Antara kijk je naar de voor- en nadelen. Zo weet je of deze aansluit bij jouw dagelijkse gebruik. Heb je bijvoorbeeld een slechte rug of ben je slecht ter been? Dan is de Antara een goede optie dankzij de hoge instap. De Opel Antara is zoals eerder genoemd beschikbaar als MPV en SUV. Houd hier ook rekening mee als je kijkt naar hoeveel mensen je dagelijks meeneemt of wat je met de auto wilt transporteren. Ook interesse in een Opel Antara 2008, Opel Antara 2007, Opel Antara 2009 of Opel Antara 2016?

Bekijk huidige aanbod Opel Antara

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl