Contact met Vaartland.nl

 

Is de Opel Ampera-e de juiste auto voor jou?

De Ampera-e is een kenmerkende hatchback van het merk Opel. Dit bekende Opel model is uitgevoerd met een Elektrisch motor met maximaal 304pk. Je ziet de Ampera-e modellen misschien niet vaak voorkomen op de weg, toch zijn er redelijk veel van gemaakt. Ook op de Hollandse wegen kom je met de Ampera-e goed mee dankzij de sterkeElektrisch motor.

Onderhoud en verzorg je de Ampera-e goed en volgens de eisen van Opel? Dan kun je er ook voor dagelijks gebruik goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte Ampera-e is aantrekkelijk voor het type en ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Ampera-e ook nog eens aantrekkelijk. Meer weten over de Opel Ampera-e modellen? Lees dan vooral de rest van dit artikel.

Opel Ampera-e
 
 
 
 
 

Een Opel Ampera-e hatchback

De Opel Ampera-e is onder andere beschikbaar als hatchback. De Ampera-e maakt slim gebruik van ruimte door het hatchback ontwerp. Voor wie er graag op uit trekt met de caravan, of wanneer je vaak een aanhanger gebruikt, is een SUV een goede optie. Voor de rest is een hatchback Opel Ampera-e vaak al ruim genoeg.

Door het relatief lage gewicht kom je met de Elektrisch Ampera-e met 264pk tot 304pk toch goed uit de voeten. Door het lage gewicht geniet je ook nog eens van een lager brandstofverbruik. De Opel Ampera-e maakt gebruik van een hatchback achterklep waardoor het in- en uitladen van bijvoorbeeld boodschappen erg gemakkelijk is. Je komt een Ampera-e dan ook vaak tegen in de stad.

Opel Ampera-e specificaties en kenmerken

Een goede keuze maken kan lastig zijn, zeker tussen de verschillende Opel Ampera-e modellen. Dan helpt het als je de Opel Ampera-e kenmerken kan vergelijken. Zo kan je met de Ampera-e kiezen uit een Elektrisch motor met 264pk tot 304pk. Ook beschikt de Opel over een automatische of handgeschakelde transmissie met 5 versnellingen.

Bij de juiste keuze voor een Opel Ampera-e kijk je naar de voor- en nadelen. Sluit een Ampera-e aan bij jouw dagelijkse gebruik? Heb je een slechte rug of ben je slecht ter been? De Ampera-e heeft niet een hoge instap. De Opel Ampera-e is zoals eerder genoemd beschikbaar als hatchback. Houd hier rekening mee als je kijkt naar wat je wilt transporteren of hoeveel mensen je mee wilt nemen. Ook interesse in een Opel Ampera-e 2019 of Opel Ampera-e 2018?

Bekijk huidige aanbod Opel Ampera-e

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl