Contact met Vaartland.nl

 

Is de Maserati Granturismo een auto voor jou?

De Granturismo is een bekend model van Maserati en is beschikbaar als coupe en cabrio. Dit populaire model beschikt over maximaal 460pk in de MC Stradale uitvoering. Je ziet de Granturismo modellen misschien niet vaak op de weg, toch zijn er relatief veel van gemaakt door de jaren heen.

Ook op de Nederlandse wegen kom je met de Granturismo goed mee. De prijs voor een gebruikte Granturismo is aantrekkelijk en ga je er goed mee om, dan is de restwaarde van deze Maserati ook nog eens aantrekkelijk. Onderhoud je de Granturismo goed? Dan kun je er ook voor dagelijkse ritjes goed op vertrouwen. Meer weten over de Maserati Granturismo modellen? Lees dan vooral verder.

Maserati Granturismo
 
 
 
 
 

Een Maserati Granturismo coupe

De Maserati Granturismo is onder andere beschikbaar als coupé. Dankzij de aflopende daklijn van de coupé Granturismo heeft deze een sportieve en luxe uitstraling. Hierdoor is er relatief weinig ruimte voor passagiers op de achterbank.

Over het algemeen geldt dat coupés veiliger zijn dan varianten met meerdere deuren. Het stijve frame van de Maserati Granturismo coupé modellen maakt deze sterker bij een aanrijding en zorgt voor fijne rijeigenschappen. Zeker met 405pk tot 460pk onder de voeten.

Omdat de Granturismo onderdelen deelt met andere Maserati is deze relatief goed te onderhouden. Beter dan bijvoorbeeld een sportauto waar onderdelen soms specifiek gemaakt zijn voor 1 model auto.

Maserati Granturismo prijs

De Maserati MranTurismo is beschikbaar als Maserati MranTurismo Sport en sportievere Maserati MranTurismo MC. De Maserati MranTurismo prijs begint bij 214.900 euro. De GranCabrio is er vanaf 241.823 euro.

Maserati Granturismo specificaties en kenmerken

Wil je meer weten over de Maserati Granturismo? Het is dan goed om de Granturismo kenmerken te vergelijken. Zo kan je kiezen uit een benzine motor met 405pk tot 460pk. De Maserati beschikt over een automatische transmissie met 6 versnellingen.

Bij het kijken naar de voor- en nadelen van een Granturismo kan je het beste kijken naar je dagelijks gebruik. Heb je een slechte rug of ben je slecht ter been? Let dan op want de Granturismo heeft een erg lage zit. De Maserati Granturismo is zoals eerder genoemd beschikbaar als coupe. Houd hier ook rekening mee als je kijkt naar hoeveel mensen je dagelijks mee neemt of wat je met de auto wilt transporteren. Interesse in een Maserati Granturismo 2018, Maserati Granturismo 2008 of Maserati Granturismo 2019?

Bekijk huidige aanbod Maserati GranTurismo

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl