Contact met Vaartland.nl

 

De Ford Taunus, is het een goede auto voor jou?

Een bekend model van Ford is de Taunus welke beschikbaar is als sedan en stationwagen. Je ziet de Taunus modellen misschien niet vaak op de weg, toch zijn er relatief veel van gemaakt door de jaren heen. Ook op de Nederlandse wegen kom je met de Taunus goed mee. Dit populaire model is geproduceerd met maximaal 107pk uit een benzine en diesel motor.

Onderhoud je de Taunus volgens de voorschriften van Ford? Dan kun je er ook voor dagelijks verkeer goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte Taunus is ook nog eens aantrekkelijk. Ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Ford ook nog goed. Meer weten over het Ford Taunus model? Lees dan vooral verder.

Ford Taunus
 
 
 
 
 

Een Ford Taunus stationwagen

De Ford Taunus is onder andere beschikbaar als station. De Ford Taunus is perfect als gezinsauto. De lengte van de Ford Taunus zorgt voor extra ruimte voor de bagage en de passagiers die je wilt meenemen. Dit omdat de achterkant van de auto verhoogd is en doorloopt tot en met de bumper. Vanaf de achterkant loopt de auto relatief recht naar beneden. Ideaal als je de Taunus wilt gebruiken voor dagelijk gebruik en vakantie.

Door het vermogen van 54pk tot 107pk en de automatische of handgeschakelde versnellingsbak komt deze prima vooruit. De Ford Taunus maakt gebruik van een hatchback achterklep waardoor het in- en uitladen van bijvoorbeeld boodschappen erg gemakkelijk is.

Ford Taunus specificaties en kenmerken

Wil je meer weten over de Ford Taunus? Het is dan goed om de Taunus kenmerken te vergelijken. Zo kan je kiezen uit een benzine en diesel motor met 54pk tot 107pk. De Ford beschikt over een automatische of handgeschakelde transmissie met 3, 4 en 5 versnellingen.

Bij het kijken naar de voor- en nadelen van een Taunus kan je het beste kijken naar je dagelijks gebruik. Heb je een slechte rug of ben je slecht ter been? De Taunus heeft namelijk geen hoge instap. De Ford Taunus is zoals eerder genoemd beschikbaar als sedan en stationwagen. Houd hier ook rekening mee als je kijkt naar hoeveel mensen je dagelijks mee neemt of wat je met de auto wilt transporteren. Heb je nu ook interesse in een Ford Taunus 1970, Ford Taunus 1980, Ford Taunus 1975, Ford Taunus 1978, Ford Taunus 1974 of Ford Taunus 1976?

 

Bekijk huidige aanbod Ford Taunus

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl