Contact met Vaartland.nl

 

De Ford Puma, is het een goede auto voor jou?

Een bekend model van Ford is de Puma welke beschikbaar is als coupe en SUV. Je ziet de Puma modellen misschien niet vaak op de weg, toch zijn er relatief veel van gemaakt door de jaren heen. Ook op de Nederlandse wegen kom je met de Puma goed mee. Dit populaire model is geproduceerd met maximaal 200pk uit een benzine motor.

Onderhoud je de Puma volgens de voorschriften van Ford? Dan kun je er ook voor dagelijks verkeer goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte Puma is ook nog eens aantrekkelijk. Ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Ford ook nog goed. Meer weten over de Ford Puma auto? Lees dan vooral verder.

Ford Puma
 
 
 
 
 

Een Ford Puma SUV

De Ford Puma is onder andere beschikbaar als SUV. De SUV modellen van de Puma hebben een luxe uitstraling en zijn een stoer voorkomen. Moderne Puma modellen zijn niet alleen thuis op onverharde wegen maar zijn net zo goed thuis in de binnensteden als op de nederlandse snelweg. Het formaat van de Ford Puma zorgt voor veel ruimte voor de passagiers en voor bagage die je eventueel wilt mee nemen.

Door het vermogen van 95pk tot 200pk en de automatische en handgeschakelde versnellingsbak komt deze Puma prima vooruit. Verwacht geen sportauto door de hogere wegligging maar als comfort belangrijk is ben je met de Ford Puma aan het juiste adres. Met de juiste banden heb je ook nog eens goede grip op onverharde wegen en kan je hem goed gebruiken voor op wintersport of een weekend in de Ardennen.

Ford Puma specificaties en kenmerken

Ben je opzoek naar een Ford Puma? Dan is het handig om de Puma specificaties in te kunnen zien. De Ford Puma komt met veel verschillende kenmerken. Zo kan je kiezen uit een vermogen van 95pk tot 200pk uit een benzine motor. De Ford komt uitgevoerd met een automatische en handgeschakelde versnellingsbak met 5 en 6 versnellingen.

Bij het afwegen van de voor- en nadelen van een Ford Puma kan je het beste kijken naar je dagelijks gebruik. Hoeveel mensen neem je dagelijks mee? Wat wil je met de auto transporteren? Het kan namelijk zo zijn dat je met een kleine auto ook uit de voeten kan en zo aanzienlijk op brandstof kan besparen. Heb je een slechte rug of ben je slecht ter been? De Puma heeft een hoge instap waardoor het makkelijk is om in te stappen. Ook interesse in een Ford Puma 2019, Ford Puma 2020 of Ford Puma 2000?

 

Bekijk huidige aanbod Ford Puma

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl