Contact met Vaartland.nl

 

Ervaar zelf de imposante Ford Mustang Mach E

De Ford Mustang Mach E is de 1e volledig elektrische SUV van Ford. Met een actieradius van 610 km is dit een absolute topper onder de elektrische auto’s. Deze sportieve cross-over SUV heeft al een plekje in menig hart veroverd dankzij het krachtige, gestroomlijnde design en stijlvolle interieur. Veroverd de Ford Mustang E Mach jou ook?

ford mustang mach e vaartland
 
 
 
 
 

Het exterieur van de Ford Mach E

De Ford Mach E heeft een imposant design met een krachtig aerodynamisch lijnenspel en 18 inch lichtmetalen velgen. De auto wordt gekenmerkt door het iconische Mustang-embleem. Ook de LED Mustang Signature achterlichten met de drie verticale banen vind je terug in de Ford Mustang Mach E. De schuin oplopende LED-koplampen zijn eveneens voorzien van drie verticale banen. In combinatie met de agressieve lijnen en de robuuste grille is de Ford E Mach zeker een stoere verschijning.

Ford Mustang Mach E trekgewicht

Benieuwd naar het Ford Mustang Mach E trekgewicht? Met de Ford Mustang Mach E trekhaak is het mogelijk om 750 kg te vervoeren. Een aardig trekgewicht voor het elektrische segment. Hiermee trek je gemakkelijk een aanhanger of vouwwagen mee. Een bescheiden, kleine caravan lukt ook nog!

Afmetingen Ford Mustang Mach E

De Ford Mustang Mach E is een cross-over SUV van 471 cm lang, 188 cm breed en 160 cm hoog. Hiermee is de Mach E een imposante verschijning.

Het Ford Mustang Mach-E interieur

Het ruime interieur van de E Mach is elegant ingericht met hoogwaardig leren bekleding en de sfeerverlichting en het panoramadak creëren een heerlijke ambiance! In het dashboard is optioneel een B&O speakerset geïntegreerd voor optimaal luisterplezier. Bovendien is er voldoende ruimte voor alle inzittenden en met 407 liter aan kofferbakruimte kan er ook genoeg bagage mee. Dit is zelfs uit te breiden naar 1.420 liter door de achterbank neer te klappen.

Digitale uitrusting

Achter het stuur bevindt zich een 10.2 inch digitaal dashboard waar alle rijinformatie in één oogopslag te bezichtigen is. Het infotainmentsysteem, Sync4, is in het midden van het dashboard geplaatst en te bedienen via een 15,5 inch touchscreen. Dit systeem heeft een intuïtieve bediening, maar is ook spraak gestuurd te gebruiken om de afleiding tijdens het rijden te beperken.

Optimaliseer jouw rijervaring

Kies de rijstijl die bij jouw stemming past met de verschillende rijprofielen van de Ford E Mach. Je hebt de keuze uit drie profielen; de Active, Whisper en Untamed. Hiermee wordt onder andere de sfeerverlichting en het reactievermogen van de motor aangepast om jouw rijplezier te vergroten.

Bediening met de FordPass app

Je koppelt jouw telefoon eenvoudig aan jouw auto via de FordPass app. Hiermee ben je altijd verbonden en bedien je functies zoals de vergrendeling en de motor op afstand. Ook heb je zicht op waar jouw auto zich bevindt en kan je controleren hoe de accu ervoor staat.

Optimaliseer jouw veiligheid

Voor optimaal rijplezier is de Ford Mustang E Mach daarnaast ook uitgerust met diverse rijhulp- en veiligheidssystemen. Denk aan Adaptieve Cruise Control met File Assistentie en Stop & Go optie. Zo helpt de auto jou om een gepaste afstand te bewaren tot jouw voorgangers. Dankzij de Active Park Assist kan de auto ook zelf voor jou inparkeren! Optioneel is de Ford Mustang Mach E ook verder uit te rusten met onder andere Blind Spot Information System, Cross Traffic Alert en automatisch groot licht. Al deze geavanceerde rijhulp- en veiligheidssystemen ondersteunen jou tijdens de rit en voorzien jou van zoveel mogelijk rijgemak.

Bekijk huidige aanbod Ford Mustang Mach-E

ford mustang mach e vaartland

Ford Mustang Mach E actieradius en aandrijving

De Ford E Mach komt in drie modellen en vijf uitvoeringen gebaseerd op een grote of een ‘kleine’ accu. Zo is er altijd een uitvoering die aansluit op jouw behoeftes. Voor de Ford Mach E prijs hoef je het in ieder geval niet te laten!

 • De Ford Mustang Mach E, beschikbaar vanaf € 49.925:
  met een 198 kW / 269 pk elektrische aandrijving en een actieradius van 440 km;
  met een 216 kW / 295 pk elektrische aandrijving en een actieradius van 610 km.
 • De Ford Mustang Mach E AWD, beschikbaar vanaf € 57.665:
  met een 198 kW / 269 pk elektrische aandrijving en een actieradius van 400 km;
  met een 258 kW / 351 pk elektrische aandrijving en een actieradius van 540 km.
 • De Ford Mustang Mach E GT, beschikbaar vanaf € 76.890:
  met een 358 kW / 487 pk elektrische aandrijving en een actieradius van 500 km.

 

Plus- en minpunten van de Ford Mustang Mach E

+ Ruime gezinswagen met aerodynamisch design
+ Actieradius tot wel 610 kilometer

-  Gevoelig voor slechte wegen

Veelgestelde Ford Mustang Mach-E vragen

Wat kost de Ford Mustang Mach-E?

De Ford Mustang Mach-E is beschikbaar vanaf € 49.925. Naast dit standaard model zijn ook de Ford Mustang Mach-E AWD vanaf € 57.665 en de Ford Mustang Mach-E GT vanaf € 76.890 beschikbaar.

Wat is de actieradius van de Ford Mustang Mach-E?

De Ford Mustang Mach E met een 216 kW / 295 pk elektrische aandrijving brengt je tot wel 610 km. De Ford Mustang Mach E AWD heeft een actieradius van 510 km en de Ford Mustang Mach E GT een actieradius van 500 km.

Wat is het Ford Mustang Mach E trekgewicht?

De Ford Mustang Mach E heeft een trekgewicht van 750 kg. Dit is genoeg voor een aanhanger, vouwwagen of kleine caravan.

Welke kleur Ford Mustang Mach-E?

Standaard wordt de Ford Mustang Mach-E geleverd in de kleur Shadow Black. Wil je één van de andere 6 kleuren? Dan betaal je extra. Je hebt dan de keuze uit Star White, Space White, Dark Matter Gray, Iconic Silver of Lucid Red.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl