Contact met Vaartland.nl

 

Is de Ford Explorer een goede auto voor jou?

De Explorer is een karakteristiek SUV model van Ford. Dit populaire model is uitgevoerd met een benzine motor met maximaal 353pk. Je ziet de Explorer modellen misschien niet vaak op de weg, toch zijn er van het type redelijk veel gemaakt door de jaren heen. Ook op de Nederlandse wegen kom je met de Explorer goed mee.

Verzorg je de Explorer goed? Dan kun je er ook voor dagelijks verkeer goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte Explorer is aantrekkelijk en ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Ford ook nog eens aantrekkelijk. Meer weten over het Ford Explorer model? Lees dan vooral door.

Ford Explorer
 
 
 
 
 

Een Ford Explorer SUV

De Ford Explorer is onder andere beschikbaar als SUV. De SUV modellen van de Explorer hebben een luxe uitstraling en zijn een stoer voorkomen. Moderne Explorer modellen zijn niet alleen thuis op onverharde wegen maar zijn net zo goed thuis in de binnensteden als op de nederlandse snelweg. Het formaat van de Ford Explorer zorgt voor veel ruimte voor de passagiers en voor bagage die je eventueel wilt mee nemen.

Door het vermogen van 156pk tot 353pk en de automatische versnellingsbak komt deze Explorer prima vooruit. Verwacht geen sportauto door de hogere wegligging maar als comfort belangrijk is ben je met de Ford Explorer aan het juiste adres. Met de juiste banden heb je ook nog eens goede grip op onverharde wegen en kan je hem goed gebruiken voor op wintersport of een weekend in de Ardennen.

Ford Explorer specificaties en kenmerken

Is een Ford Explorer geschikt voor jou? Dan wil je goed de verschillende modellen en de Explorer kenmerken kunnen vergelijken. Zo kan je kiezen uit 156pk tot 353pk uit een benzine motor. De Explorer komt met een automatische versnellingsbak met 4, 5 en 10 versnellingen.

Bij het kiezen van de juiste Explorer kijk je naar de voor- en nadelen. Zo weet je of deze aansluit bij jouw dagelijkse gebruik. Heb je bijvoorbeeld een slechte rug of ben je slecht ter been? De Explorer heeft wel een hoge instap. De Ford Explorer is zoals eerder genoemd beschikbaar als SUV. Houd hier ook rekening mee als je kijkt naar hoeveel mensen je dagelijks meeneemt of wat je met de auto wilt transporteren. Interesse in een Ford Explorer 2019, Ford Explorer 2018, Ford Explorer 2017 of Ford Explorer 2016?

 

Bekijk huidige aanbod Ford Explorer

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl