Contact met Vaartland.nl

 

Citroën DS 7 Crossback, het premium pronkstuk

Met de start van DS automobiles heeft PSA Peugeot Citroën-groep furore gemaakt in het premiumsegment. De Citroën DS 7 Crossback had vanaf de lancering in 2018 meteen al het DS-logo, terwijl de voorgangers de DS 3, DS 4 en DS 5 dit pas na de facelift in 2016 ontvangen. De DS 7 Crossback mag dan technisch veel weg hebben van de Citroën C5 Aircross, zijn uiterlijk heeft de authentieke eigenzinnigheid waar Citroën groot mee is geworden. Het is dan ook het paradepaardje van DS automobiles, die, in aangepaste uitvoering, is gebruikt bij de inauguratie van de Franse president Macron. 

 
 
 
 
 

DS 7 Crossback motor voor iedere rijder geschikt 

De Citroën DS 7 Crossback is niet zomaar een auto. Deze 5-deurs SUV is in vele opzichten uniek te noemen. Verkrijgbaar in zowel benzine- als diesel als hybride-versie maakt DS automobiles zijn premium kenmerken waar. De DS 7 Crossback auto is er voor iedere rijder die op zoek is naar een exclusieve bolide. Het gestroomlijnde design met de stoere grille geeft deze Citroën een bijzondere uitstraling en je zal er dan ook veel bekijks mee hebben. Niet alleen de buitenkant is superieur ook van binnen is aan de kleinste details is gedacht. DS automobiles heeft voor dit model uitgepakt en is de samenwerking aangegaan met verschillende modeontwerpers. Ook het audiosysteem is subliem te noemen. De auto is echt helemaal af, mede door de hightech snufjes zoals de Active Led Vision koplampen en de DS Active scan suspension, wat ervoor zorgt dat oneffenheden op het wegdek automatisch uit de weg worden gegaan. Je zweeft als ware over de weg. Door het dynamische rijgedrag en zijn geheel eigen design is de DS 7 een waardige concurrent voor de Duitse concurrenten in deze klasse.

DS 7 vaartland

Franse waardigheid

Het automerk Citroën levert al meer da 100 jaar iconische auto’s af. En het lijkt er erop dat de nieuw premium tak van de PSA-groep dit ook in de toekomst blijft doen. Ook al werd voor DS automobiles het vertrouwde dubbele chevron-logo ingeruild, we krijgen er een nieuwe generatie voor terug. Het eigentijdse design, de grote C van comfort, de betrouwbaarheid en innovatieve technologie waar Citroën groot mee is geworden, is nog meer terug dan bij de ‘gewone’ Citroën modellen te vinden in de DS-lijn. 


Bekijk huidige aanbod DS 7

Plus- en minpunten Citroën DS 7 Crossback

+ Duurzaam
+ Veel comfort
+ Eigentijds design
+ Betrouwbaar
+ Super-de-luxe
+ Technische hoogstandjes

- Hogere aanschafwaarde
- Infotainment voldoet niet aan de premium-wensen

 citroen ds7 crossback modellen vaartland

De elektrische toekomst van de Citroën DS 7 Crossback 2019

Zowel Citroën als DS automobiles richten zich op het elektronische tijdperk. Het is dan ook niet zo raar dat dit pronkstuk ook in een volledige geruisloze milieuvriendelijke variant komt. De DS7 Crossback plug-in hybridesysteem E-Tense 4x4 mag er zeker wezen. Met een actieradius van 58 km is deze bolide prima geschikt voor woon-werkverkeer. In minder dan twee uur wordt de tractie batterij weer opgeladen. De Brake-functie is geïnspireerd op ervaringen van de Formule-E. De actieradius kan hierdoor worden vergroot doordat er energie wordt teruggewonnen tijdens het remmen en het snelheid minderen. De E-Save-functie zorgt ervoor dat je altijd genoeg energie hebt om tot de laatste kilometers in de elektrische modus te rijden. 

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl