Contact met Vaartland.nl

 

Is de Audi S6 een auto voor jou?

Een bekend model van Audi is de S6 welke beschikbaar is als stationwagen. Je ziet de S6 modellen misschien niet vaak op de weg, toch zijn er relatief veel van gemaakt door de jaren heen. Ook op de Nederlandse wegen kom je met de S6 goed mee. Dit populaire model is geproduceerd met maximaal 436pk uit een benzine motor.

Onderhoud je een Audi S6 occasion volgens de voorschriften van Audi? Dan kun je er ook voor dagelijks verkeer goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte S6 is ook nog eens aantrekkelijk. Ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Audi ook nog goed. Meer weten over deze Audi S6? Lees dan vooral verder.

Audi S6
 
 
 
 
 

Een Audi S6 stationwagen

De Audi S6 is onder andere beschikbaar als station. De Audi S6 occasions zijn perfect als gezinsauto. De lengte van de Audi S6 zorgt voor extra ruimte voor de bagage en de passagiers die je wilt meenemen. Dit omdat de achterkant van de auto verhoogd is en doorloopt tot en met de bumper. Vanaf de achterkant loopt de auto relatief recht naar beneden. Ideaal als je de S6 wilt gebruiken voor dagelijk gebruik en vakantie.

Door het vermogen van 421pk tot 436pk en de automatische versnellingsbak komt deze prima vooruit. De Audi S6 maakt gebruik van een hatchback achterklep waardoor het in- en uitladen van bijvoorbeeld boodschappen erg gemakkelijk is.

Audi S6 specificaties en kenmerken

Is een Audi S6 model geschikt voor jou? Dan wil je goed de verschillende modellen en de S6 kenmerken kunnen vergelijken. Zo kan je kiezen uit 421pk tot 436pk uit een benzine motor. De S6 komt met een automatische versnellingsbak met 6 en 7 versnellingen.

Bij het kiezen van de juiste S6 kijk je naar de voor- en nadelen. Zo weet je of deze aansluit bij jouw dagelijkse gebruik. Heb je bijvoorbeeld een slechte rug of ben je slecht ter been? De S6 heeft niet een hoge instap. De Audi S6 is zoals eerder genoemd beschikbaar als stationwagen. Houd hier ook rekening mee als je kijkt naar hoeveel mensen je dagelijks meeneemt of wat je met de auto wilt transporteren. Op zoek naar een Audi S6 2019, Audi S6 2018, Audi S6 2006, Audi S6 2007 of Audi S6 2017?

 

Bekijk huidige aanbod Audi S6

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl