Contact met Vaartland.nl

 

Is de Audi S4 een goede auto voor jou?

De S4 is een bekend model van Audi. Hij is beschikbaar als cabriolet en stationwagen. Dit populaire model is geproduceerd met maximaal 380pk uit een benzine motor. Je ziet de S4 modellen misschien niet vaak op de weg, toch zijn er relatief veel van gemaakt door de jaren heen.

Ook op de Nederlandse wegen kom je met de S4 goed mee. De prijs voor een gebruikte S4 is aantrekkelijk en ga je er goed mee om, dan is de restwaarde van deze Audi occasions ook nog eens aantrekkelijk. Onderhoud je de S4 goed? Dan kun je er ook voor dagelijkse ritjes goed op vertrouwen. Meer weten over deze Audi S4? Lees dan vooral verder.

Audi S4
 
 
 
 
 

Een Audi S4 cabriolet

De Audi S4 is onder andere beschikbaar als cabrio. De cabriolet Audi S4 occasion maakt een simpel ritje naar de supermarkt al een genot. Wie houdt er niet van om buiten in het zonnetje te zitten? Je voelt de zon, ruikt het gras en geniet met de S4 van elke kilometer. Zeker met 230pk tot 380pk onder de voeten.

Doordat een cabrio S4 een relatief hoge aanschafwaarde heeft, krijg je er als je hem weer doorverkoopt ook meer voor terug, mits je de auto goed onderhouden hebt natuurlijk. Wil je een Audi S4 verkopen? Doe dat dan ook in het voorjaar wanneer de vraag hoger is. Zo krijg je er vaak meer voor terug. Begint het in november te regenen en verwacht je de cabriolet niet meer te rijden? Dan kun je toch beter wachten met verkopen tot de zon weer schijnt en de vraag een stuk hoger is.

Audi S4 specificaties en kenmerken

De juiste auto kiezen kan lastig zijn. Dan helpt het als je de Audi S4 kenmerken kan vergelijken met andere modellen. Zo kan je met de S4 kiezen uit een benzine motor met 230pk tot 380pk. Ook beschikt de Audi over een automatische transmissie met 6 versnellingen.

Wat zijn de voor- en nadelen van een Audi S4? Sluit een S4 bijvoorbeeld aan bij jouw dagelijkse gebruik? De S4 heeft bijvoorbeeld geen hoge instap. Let hier op als je een slechte rug hebt of slecht ter been bent. De Audi S4 is zoals eerder genoemd beschikbaar als cabriolet en stationwagen. Houd hier rekening mee als je weet hoeveel mensen je meestal mee moet nemen of wat je verder met de auto wilt transporteren. Op zoek naar een Audi S4 2004, Audi S4 2018 of Audi S4 2019?

 

Bekijk huidige aanbod Audi S4

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl