Contact met Vaartland.nl

 

Is de Audi Quattro een auto voor jou?

De Quattro is een kenmerkende coupe en hatchback van het merk Audi. Deze bekende Audi occasions zijn uitgevoerd met een 5 cylinder benzine motor met maximaal 200pk. Competitie versies hadden echter veel meer vermogen, vaak zelfs meer dan 600pk. Je ziet de Quattro modellen misschien niet vaak voorkomen op de weg, toch zijn er redelijk veel van gemaakt. Ook op de Hollandse wegen kom je met de Quattro goed mee.

Onderhoud en verzorg je de Quattro goed en volgens de eisen van Audi? Dan kun je er ook voor dagelijks gebruik goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte Quattro is aantrekkelijk voor het type en ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Quattro ook nog eens aantrekkelijk. Meer weten over deze Audi Quattro? Lees dan vooral de rest van dit artikel.

Audi Quattro
 
 
 
 
 

Een Audi Quattro hatchback

Het Audi Quattro model is onder andere beschikbaar als hatchback. De Quattro maakt slim gebruik van ruimte door het hatchback ontwerp. Voor wie er graag op uit trekt met de caravan, of wanneer je vaak een aanhanger gebruikt, is een SUV een goede optie. Voor de rest is een hatchback Audi Quattro vaak al ruim genoeg.

Door het relatief lage gewicht kom je met de benzine Quattro met 22pk tot 200pk toch goed uit de voeten. Door het lage gewicht geniet je ook nog eens van een lager brandstofverbruik. De Audi Quattro maakt gebruik van een hatchback achterklep waardoor het in- en uitladen van bijvoorbeeld boodschappen erg gemakkelijk is. Je komt een Quattro dan ook vaak tegen in de stad.

Audi Quattro specificaties en kenmerken

Is een Audi Quattro geschikt voor jou? Dan wil je goed de verschillende modellen en de Quattro kenmerken kunnen vergelijken. Zo kan je kiezen uit 22pk tot 200pk uit een benzine motor. De Quattro komt met een handgeschakelde versnellingsbak met 5 versnellingen.

Bij het kiezen van de juiste Quattro kijk je naar de voor- en nadelen. Zo weet je of deze aansluit bij jouw dagelijkse gebruik. Heb je bijvoorbeeld een slechte rug of ben je slecht ter been? De Quattro heeft niet een hoge instap. De Audi Quattro is zoals eerder genoemd beschikbaar als coupe en hatchback. Houd hier ook rekening mee als je kijkt naar hoeveel mensen je dagelijks meeneemt of wat je met de auto wilt transporteren. Op zoek naar een Audi Quattro 1980, Audi Quattro 2018 of Audi Quattro 1985?

 

Bekijk huidige aanbod Audi Quattro

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl