Afspraak maken bij Vaartland.nl

Bij Vaartland.nl maken we graag eerst even online een afspraak voordat we een afspraak in de showroom maken. Dit doen we omdat we zo snel én efficiënt, samen met jou, kunnen bepalen of de auto echt wat voor jou is. Zo weet je zeker dat je uiteindelijk niet voor niets naar de showroom komt.

Afspraak maken?

We helpen je graag verder. Voor een afspraak kan je ons klant contact centrum bellen (0182-748 500) of een chat starten.

Hoe maak ik een afspraak?

Tijdens de online afspraak met een van onze verkoopadviseurs maak je kennis met de werkwijze van Vaartland.nl. We bespreken de hele auto met je door, denk daarbij aan de bijzondere opties die de auto heeft, een optisch en technisch rapport waardoor je inzicht krijgt in de staat van de auto en we bekijken de onderdelen die eventueel op korte termijn vervangen moeten worden. We kijken verder ook naar je eventuele inruilauto. Ben je na de online afspraak helemaal overtuigd? Dan plannen we een afspraak op de vestiging voor je in zodat jij daar alleen nog maar hoeft te kijken of de auto lekker rijdt en er net zo uitziet als op de foto!

 
 
 
 
 

Hoe werkt het?

1. Via de productpagina kun je een aanvraag voor een afspraak indienen

2. Je ontvangt een e-mail met daarin de afspraakbevestiging en aanvullende informatie

3. Je ontvangt een tweede mail met een uitnodiging voor de online afspraak. Door op de link in de mail te klikken neem je deel aan het video gesprek. (Je hoeft dus niets te downloaden)

4. Bij het toetreden van het gesprek kan je er zelf voor kiezen of je jouw camera aan wilt hebben of niet

5. Samen met de verkoopadviseur ga je in gesprek. In dit gesprek wordt er een offerte gedaan, eventueel de inruilwaarde van je auto bepaald en krijg jij alles te weten over de auto. Met behulp van ons systeem kunnen wij je alle zaken laten zien die jij moet weten bij het kopen van je nieuwe auto

6. Ben je er samen met de verkoopadviseurs helemaal uitgekomen en wil je auto nog in het echt zien? Dan plannen we een afspraak in bij de vestiging.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl