Huidige auto verkopen aan Vaartland.nl

Bied uw auto aan via Vaartland.nl en ontvang binnen een uur een vrijblijvend bod. Via onze website kun je eenvoudig in vijf minuten jouw autogegevens invoeren. Vervolgens bieden wij jouw auto aan bij meer dan 250 aangesloten autobedrijven.  

Wanneer je eenmaal jouw auto heeft verkocht, kun je deze gewoon inleveren bij één van onze Vaartland.nl vestigingen. Vaartland.nl werkt samen met Inruil Manager om het verkoopproces snel en efficiënt te laten verlopen.

Wilt u van uw auto af?

Je kunt jouw huidige auto verkopen aan Vaartland.nl! Bij Vaartland.nl kunt je namelijk als particulier volledig kosteloos jouw auto aanbieden. Zonder noodzaak een andere auto bij Vaartland.nl terug te kopen. Vaartland.nl werkt samen met het platform inruilmanager en middels dit platform krijg je direct het scherpte bod uit de markt; gebaseerd op de ANWB koerslijst en de actuele vraag uit de markt. Om een zo concreet en het maximale bod te ontvangen, verzoeken wij zoveel mogelijk informatie in te vullen.

Auto verkopen bij Vaartland.nl

Stel, jij denkt: nou wil ik van mijn auto af, dan ben je bij de inkoopservice van Vaartland.nl op het juiste adres. Wij kopen autos; via deze pagina kunt u de auto op het platform van inruilmanager plaatsen. Op inruilmanager zijn ruim 250 autobedrijven aangesloten, welke vervolgens een bieding kunnen plaatsen op jouw auto. Vaartland.nl garandeert dat je binnen 1 uur* een gegarandeerde bieding zult ontvangen.

Geen verborgen kosten

Bij Vaartland.nl is de aanmelding en eventuele afhandeling, volledig gratis. Tot tegenstelling van andere partijen, rekent Vaartland.nl en/of inruilmanager geen commissie aan jou, als verkoper. Het verkopen van jouw auto is dan ook volledig kosteloos zonder verborgen kosten. Dat is wel zo prettig.

Zonder gedoe van uw auto af

Vaartland.nl vind het belangrijk dat het zo helder mogelijk wordt gehandeld. Als je ervoor kiest, de auto via Vaartland.nl te verkopen, hoef je niet naar een onbekende handelaar, zoals wel vaak bij andere verkoop websites wordt gedaan. je hebt de auto via Vaartland.nl aangeboden en als je ervoor kiest de auto via Vaartland.nl te verkopen, zal de auto bij één van onze Vaartland.nl vestiging door heel Nederland verder afgewikkeld worden. Je ontvangt direct een vrijwaring van jouw auto, alsook zal de uitbetaling van het overeengekomen verkoopbedrag per bank worden overgemaakt.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl