Hoe werkt het

Bied uw auto aan via Vaartland.nl en ontvang binnen een uur een vrijblijvend bod. Via onze website kunt u eenvoudig in vijf minuten uw autogegevens invoeren. Vervolgens bieden wij uw auto aan bij meer dan 250 aangesloten autobedrijven.  

Wanneer u eenmaal uw auto heeft verkocht, kunt u deze gewoon inleveren bij één van onze Vaartland.nl vestigingen. Vaartland.nl werkt samen met Inruil Manager om het verkoopproces snel en efficiënt te laten verlopen.

1
Persoonlijke gegevens
Opslaan
2
Uw voertuig

Voer hieronder het kenteken en de tellerstand van de auto in, welke u wenst te laten taxeren en/of te verkopen.

Nieuwe auto toevoegen

3
Voertuiggegevens


4
Foto's

Om de auto goed te kunnen taxeren, is het een vereiste om minimaal de eerste zes foto's te uploaden. Heeft de auto benoemingswaardige aspecten en/of beschadigenen, adviseren wij deze ook te fotograferen en deze als "overige" te uploaden.

5
Opties / pakketten

OPTIEPAKKETTEN


BESTELBARE OPTIES

6
Condities

Wilt u van uw auto af?

Vaartland.nl koop uw auto in! Bij Vaartland.nl kunt u namelijk als particulier volledig kosteloos uw auto aanbieden. Zonder noodzaak een andere auto bij Vaartland.nl terug te kopen. Vaartland.nl werkt samen met het platform inruilmanager en middels dit platform krijgt u direct het scherpte bod uit de markt; gebaseerd op de ANWB koerslijst en de actuele vraag uit de markt. Om een zo concreet en het maximale bod te ontvangen, verzoeken wij zoveel mogelijk informatie in te vullen.

Auto verkopen bij Vaartland.nl

Stel, jij denkt: nou wil ik van mijn auto af, dan ben je bij de inkoopservice van Vaartland.nl op het juiste adres. Wij kopen autos; via deze pagina kunt u de auto op het platform van inruilmanager plaatsen. Op inruilmanager zijn ruim 250 (BOVAG) aangesloten autobedrijven aangesloten, welke vervolgens een bieding kunnen plaatsen op uw auto. Vaartland.nl garandeert dat u binnen 1 uur* een gegarandeerde bieding zult ontvangen. 

Geen verborgen kosten

Bij Vaartland.nl is de aanmelding en eventuele afhandeling, volledig gratis. Tot tegenstelling van andere partijen, rekent Vaartland.nl en/of inruilmanager geen commissie aan u, als verkoper. Het verkopen van uw auto is dan ook volledig kosteloos zonder verborgen kosten. Dat is wel zo prettig.

Zonder gedoe van uw auto af

Vaartland.nl vind het belangrijk dat het zo helder mogelijk wordt gehandeld. Als u ervoor kiest, de auto via Vaartland.nl te verkopen, hoeft u niet naar een onbekende handelaar, zoals wel vaak bij andere verkoop websites wordt gedaan. U heeft de auto via Vaartland.nl aangeboden en als u ervoor kiest de auto via Vaartland.nl te verkopen, zal de auto bij één van onze Vaartland.nl vestiging door heel Nederland verder afgewikkeld worden. U ontvangt direct een vrijwaring van uw auto, alsook zal de uitbetaling van het overeengekomen verkoopbedrag per bank worden overgemaakt.