Contact met Vaartland.nl

 

Vaartland.nl Budgetline occasions ✓ Extra voordelig ✓ ruime keuze

Budgetline

Vaartland.nl auto’s worden van tevoren gecheckt op meer dan 40 punten zodat we zeker weten dat ze voldoen aan onze kwaliteitseisen. Dit wordt gedaan op het moment dat een auto bij ons binnen komt. Sommige type auto's kunnen na aankoop door eigenschappen als leeftijd, exclusiviteit of extreme vermogen duurder zijn in reparaties en onderhoud. Om hier helder over te zijn heeft Vaartland.nl de Budgetline opgericht. Deze auto's voldoen bij verkoop aan onze voorwaarden maar kunnen na aankoop in onderhoud duurder uitvallen. In de regel zijn deze auto's gepast en lager geprijsd.

Budgetpakket

We streven ernaar om alle auto’s te verkopen in combinatie met een Maxi garantie pakket. Helaas komen niet alle auto’s in aanmerking voor dit pakket. Als alternatief bieden wij hiervoor het Budgetline Garantie Pakket. De Budgetline garantie dekt de motor en versnellingsbak van de auto voor een periode van 3 maanden of 10.000 km. Hierbij worden de arbeidskosten 100% vergoed. Per defect is er een eigen risico van € 145,-.

Heldere voorwaarden
3 maanden of 10.000 km
Garantie op motor en versnellingsbak
Eigen risico van € 145,-

Garantie

De Budgetline garantie die wij verlenen dekt de motor en versnellingsbak van jouw nieuwe auto. De onderdelen waarop je precies garantie hebt, kan je terug vinden in het meegeleverde document waarin alle onderdelen specifiek staan vermeld.

Het Budgetpakket wordt uitgevoerd door een servicepartner horende bij de Vaartland.nl vestiging waar je de auto koopt. Alleen in overleg en na schriftelijk akkoord door Vaartland.nl kan toestemming worden verleend om de auto eventueel bij een andere servicepartner van Vaartland.nl aan te bieden voor (herstel-) werkzaamheden onder garantie.

Bij een defect in het buitenland of dicht bij huis, neem direct contact op met klantenservice@vaartland.nl

Eigen risico en vergoeding

Per defect heb je altijd een eigen risico van €145,-. Je ontvangt dus een vergoeding voor de onderdelen die bij de reparatie gebruikt worden. De hoogte van de vergoeding hangt af van de kilometerstand en leeftijd van de auto om het moment van het defect. De vergoeding voor de arbeidskosten is 100%, mits de onderdelen onder de dekking vallen. Dan worden de onderdelen vergoed op basis van de Algemene Vergoedingstabel Regeling Verbetering Auto.

231.999 Tevreden klanten gingen je voor

Met 38 jaar ervaring en al 231.999 verkochte auto's is er een grote kans dat je al iemand kent met een Vaartland.nl auto. In die 38 jaar heeft Vaartland.nl zich ontwikkelt van een lokale garagist naar de grootste aanbieder van Nederland. Door al die jaren trouw te blijven aan haar formule; veel verkopen tegen lage marges. Zelfs in de huidige tijd van complete transparantie blijft Vaartland.nl haar belofte waarmaken; méér auto voor je geld. Leuk, maar dat hoor je natuurlijk liever van andere klanten.

profile Alex Tabak

Alex Tabak

Jan. 2024

Super goed en adequaat geholpen door Kaan! Netjes en eerlijk verhaal. Auto was zoals op de foto’s! Hier koop ik zo weer een auto!

profile Charlene Cheung

Charlene Cheung

Jan. 2024

Hele fijne ervaring gehad bij de garage en erg goed geholpen door Thomas! Mijn huidige autootje ingeruild voor een super mooie nieuwe auto :)

profile Rene Mureau

Rene Mureau

Jan. 2024

Ik ben super geholpen bij de aankoop van mijn eerste auto door Casper en Martijn, uitgebreide uitleg en goed meegedacht met de wensen. Kortom betrouwb...

profile Jarno Timmerman

Jarno Timmerman

Dec. 2023

Ik heb hier mijn eerste auto gekocht. We hebben eerst op het gemak bij de auto gekeken en werden daarna goed geholpen door Gerben. Ik ben super blij m...

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl