Al meer dan 30 jaar is Vaartland.nl succesvol als dealer van occasions. Sinds de oprichting 1986 is er binnen het bedrijf veel verandert behalve de familiare sfeer en korte lijnen. 

Door onze enorme ervaring heeft Vaartland.nl een solide inkoopnetwerk opgebouwd in binnen- en buitenland. Zo profiteer jij van een ruim aanbod van kwalitatief hoogwaardige occasions tegen een zeer competitieve prijs.

 

Gemiddeld wordt een Vaartland.nl occasion binnen 60 dagen verkocht. Dat komt vooral door de gunstige prijsstelling in relatie tot de kwaliteit van onze occasions.

Sinds de start van ons bedrijf staat de teller inmiddels ruim boven de 190.000 verkochte occasions. Daar zijn we als organisatie enorm trots op. Dit succes en de waardering van onze klanten, biedt ons kansen om verder te groeien op de Nederlandse markt.

 

Jaarlijks worden er door Vaartland.nl meer dan 6.000 occasions verkocht. Hierdoor is Vaartland.nl in staat om in grote hoeveelheden occasions in te kopen tegen een scherpe prijs. In combinatie met onze gunstige verkoopcondities en de kwaliteit van onze occasions, besparen onze klanten veel geld bij de aanschaf van hun occasion.Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Bereikbaarheid support

Veel gestelde vragen