Contact met Vaartland.nl

 

Wie kan mijn auto opkopen?

Als je, je auto gaat verkopen wil je hier natuurlijk de beste prijs voor krijgen. Het advies zou zijn om op zoek te gaan naar auto opkopers. Bedrijven die gespecialiseerd zijn in auto’s opkopen weten hoe ze jouw auto moeten controleren en welke marktwaarde er tegenover jouw auto staat. Maar wanneer weet je dat je een goede auto opkoper hebt gevonden?

Als je je auto wilt verkopen kun je natuurlijk kiezen voor particuliere verkoop. Het nadeel hiervan is dat je alles zelf moet regelen en je met onbekenden te maken krijgt. Wil je hulp bij de verkoop en zeker weten dat het proces soepel verloopt dan kun je ook een auto opkoper benaderen.

Helaas zijn er veel autobedrijven, nu en in het verleden, die niet op een correcte manier met inkoop of verkoop van een auto omgaan. Hierdoor hebben auto opkopers niet de beste reputatie opgebouwd. Het is fijn als je auto op een nette manier wordt opgekocht. Het liefst bij een bedrijf waarvan je weet dat het een goede naam heeft en waar je eventueel ook terecht kan voor inruilen van je oude auto of voor het kopen van een nieuwe auto.

Hoe werkt auto opkoop bij Vaartland.nl

Als je door Vaartland.nl je auto laat opkopen zijn we niet regio gebonden. Je bent vaak geneigd om te zoeken naar een auto opkoper zoetermeer, auto opkopers sint truiden of auto opkopers arnhem als je uit die regio komt. Bij Vaartland kun je echter een online account aanmaken en hiermee je auto aanbieden. Vaartland biedt vervolgens je auto aan aan meer dan 250 bedrijven door heel Nederland.

Hebben we een geschikte koper gevonden die een goed bod doet voor jouw auto dan kun je het bod accepteren. Vervolgens breng je je auto bij de dichtstbijzijnde vestiging van Vaartland. We hebben er 8 over heel Nederland dus er is er altijd wel één bij jou in de buurt waar je je auto kunt inleveren.

Verschillende soort auto opkopers

Je hebt opkopers die alle soorten auto’s opkopen maar ook opkopers die gespecialiseerd zijn in een soort auto of een bepaald merk zoals een renault opkoper, mercedes opkopers, een export auto opkoper, een defecte auto opkoper of bedrijfswagen opkopers. Vaartland koopt alle soorten auto’s in. Zelfs als je APK bijna is verlopen kun je nog je auto kwijt bij Vaartland.nl. Wij hebben vestigingen om te bezoeken maar je kunt ook alles online zelf regelen.

Meer info? Bekijk de Video!

Direct hulp nodig?

Neem contact op met Vaartland op telefoonnummer 0182-716402 (ma - vrij 8:00-23:00, zat 08:00-17:00 en zo 12:00-18:00) of per mail kcc@vaartland.nl

Vaartland.nl team
Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl