Contact met Vaartland.nl

 

BMW uit Duitsland importeren

Bmw importeren uit Duitsland.


Staat u op het punt een BMW occasion uit Duitsland te halen, of overweegt u het? Het importeren van een BMW uit Duitsland is vaak een lastige tak van sport. Het lijkt vaak erg aan trekkelijk aangezien de prijzen in Duitsland een heel stuk lager liggen. Echter geeft dit een vertekend beeld. Want wanneer je de BMW naar Nederland haalt moet nog BPM en BTW afrekenen, waardoor je vaak gewoon op de Nederlandse consumentenprijs uitkomt. Tevens kost het importeren van een BMW uit Duitsland een hoop tijd! Vandaar dat Vaartland.nl het afraadt om dit zelf te doen.

Onderhoudshistories.

Bij het importeren van een BMW uit Duitsland is het noodzakelijk te vragen naar de onderhoudshistorie. Deze is erg cruciaal wanneer de BMW later weer wilt verkopen, aangezien er anders geen verleden meer van de auto bekend is. Uiteraard moet de BMW ook een geschikte auto zijn met een aantoonbaar kloppende kilometerstand.

Vaartland.nl zorgt altijd voor de scherpste prijs.

Vaartland.nl is de grootste occasiondealer van Nederland en beschikt op dit moment over 1500 occasions. Wij hebben een landelijk netwerk van 10 vestigingen door heel Nederland. Vanzelfsprekend heeft Vaarland.nl ook een grote inkoopafdeling, met veel adressen in het binnen- en buitenland. Doordat wij de juiste "Knowhow" en op grote schaal inkopen, kunnen wij onze voorraad BMW's voor scherpste prijzen aanbieden.

Bekijk onze gehele voorraad BMW's:

BMW Occasion zoeken

Voeg een extra merk/model toe:

Merk Selecteer merk BMW
 

Veel geïmporteerd model.

De BMW 5-serie is op het moment een model dat veel uit Duitsland geïmporteerd wordt. Het betreft hier voornamelijk de modellen BMW F10 en/of BMW F11. Voornamelijk zijn dit zeer compleet uitgevoerde BMW 5-series, desalniettemin zijn ze erg scherp geprijsd!

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl