Stolwijk

Stolwijk

Vaartland.nl Stolwijk

Welkom bij Vaartland.nl Stolwijk, de bakermat van Vaartland.nl. In 1986 werd vanuit het huidige pand al begonnen met de verkoop van occasions. Destijds nog door M. van Vliet Auto’s. Met een Opel Ascona als grote blikvanger! Diverse naamsveranderingen verder heten we nu Vaartland.nl Stolwijk en verkopen we nog steeds occasions!

Stolwijk is een klein dorp gelegen aan de N207 tussen Bergambacht en Gouda. Veel van onze occasions gaan dan ook richting Gouda of gaan zelfs dieper Zuid Holland in. Onze vestiging ligt pal langs de N207 en vanaf de provinciale weg kijkt u direct op de oude graanmaalderij waarin wij gevestigd zijn. Na diverse verbouwingen biedt de locatie in Stolwijk plaats aan bijna 200 occasions, uiteraard ook hier van alle merken en modellen. Wel zijn wij er trots op dat ondanks de diverse verbouwingen u nog steeds de nostalgische sfeer van de vroegere graanmaalderij voelt als u langs de vele occasions loopt.

Als u vanaf de richting van Gouda komt ziet u net voor de showroom ook al een grote loods met daarop ons bekende logo. Dit is onze innamehal voor occasions. De vele ex lease occasions komen allemaal in Stolwijk binnen, alvorens getransporteerd te worden naar een van de andere Vaartland.nl vestigingen. De kans is dan ook groot dat als u er snel bij bent voor een van de occasions welke nog binnen moet komen dat wij u deze als eerste in Stolwijk aan kunnen bieden.

Op de vestiging in Stolwijk werken wij met een groot en deskundig verkoopteam waarvan de meesten al vele jaren bij Vaartland.nl werken. Beide Peters, Gerben, Jeroen, Samantha en Pieter zullen er dan ook alles aan doen om het kopen van een occasion voor u zo aangenaam mogelijk te maken.

En niet alleen het kopen van de nieuwe auto is een feestje, het afhalen zeker ook. In Stolwijk hebben wij namelijk de beschikking over een prachtigere afleverruimte voor occasions. Waar vroeger de schepen vol graan voeren naar Gouda staan nu onze occasions te wachten op u.

 

Wij zien u dan ook graag verschijnen bij Vaartland.nl Stolwijk.

 

Unieke zoekhulp van Vaartland.nl Vind de auto die bij je past met onze zoekhulp
Zoek occasions
Regulier zoeken