Vaartland.nl Breda

Breda

Vaartland.nl Breda

Welkom bij Vaartland.nl Breda. Vaartland.nl Breda was alweer de negende vestiging van Vaartland.nl in Nederland maar ook de derde in Noord-Brabant na Halsteren en Helmond. Vaartland.nl Breda is daarentegen weer wel ons eerste zelf ontworpen nieuwbouwpand. De Bredase vestiging telt 2 verdiepingen met occasions van alle merken en modellen maar herbergt ook een Brabants marktplein in de showroom. Omringd door de vele occasions draait een ouderwets waterrad zijn rondes.

Ook in Breda werken wij voor de aftersales van onze occasions samen met de onderhoudketen  A.T.U. In Breda was A.T.U  al langer gevestigd op deze locatie en na de bouw van ons pand in 2010 zijn we buren. Door de deskundigheid, expertise maar ook de accessoire shop van A.T.U te combineren met ons aanbod occasions vindt u nu direct alles voor uw auto op 1 plek in Breda. Vaartland.nl Breda is gelegen aan de ring rond Breda tussen Breda-West en Oosterhout en dus zeer eenvoudig te vinden, ook zonder Tom-Tom!  Voor bekenden in de stad Breda is onze locatie het beste te beschrijven als: tegenover de Hornbach.

Vanaf de opening in Breda is deze vestiging eigenlijk een direct succes te noemen. Ondanks dat Breda natuurlijk een grote stad is en een behoorlijke dichtheid kent van merkdealers was het duidelijk dat er zeker ruimte was voor een aanbieder welke zich specialiseert in jonge en dealeronderhouden occasions. Voordat Theo verantwoordelijk werd voor Vaartland.nl Breda heeft hij eerder gewerkt bij Vaartland.nl Stolwijk, Den Haag en ook Halsteren. Samen met Wessel en Jop is er dus ook in Breda voldoende kennis aanwezig om Vaartland.nl Breda verder uit te bouwen tot een successtory.  En staat de occasion die u zoekt niet in Breda? Schiet dan toch Theo, Jop of Wessel even aan want ze halen de occasions graag voor u van een van de andere Vaartland.nl vestigingen. En koopt u een occasion bij ons in Breda dan kunt u voor de Bovag Garantie terecht bij alle andere vestigingen van A.T.U in Nederland, oftewel altijd garantie bij u in de buurt!

Wij zien u dan ook graag een keer verschijnen bij Vaartland.nl Breda!

 

Unieke zoekhulp van Vaartland.nl Vind de auto die bij je past met onze zoekhulp
Zoek occasions
Regulier zoeken