Vaartland Vakantie voordeel

Op vakantie en een auto kopen?

Bij de aanschaf van een nieuwe auto schiet de vakantie naar de zon er meestal bij in. Daarom komt Vaartland.nl je tegemoet. Wil je deze zomer op vakantie maar ook een nieuwe auto kopen? Dan is dat geen probleem want Vaartland.nl geeft een maand lang € 2000,- korting op meer dan 300 occasions. Dat is evenveel korting als met 4 personen een week genieten in Spanje.

Bovendien verloten we ook nog eens een gratis vakantie t.w.v. € 1.500,- onder de deelnemers aan de actie. Zo kan je op vakantie en in een nieuwe auto rijden.

Wat moet je hiervoor doen?

Om te profiteren van de € 2.000,- korting koop je tussen 14 juni en 14 juli een auto bij Vaartland.nl. Vervolgens doe je automatisch mee aan de verloting van de vakantie. Eind Juli nemen wij contact op met de gelukkige winnaar om de prijs te overhandigen.

 

Bekijk ons aanbod

Hoe overleef je filestress?

Files, iedereen komt er wel eens mee in aanraking. Sommige staan dagelijks in de file naar hun werk of worden er onbedoeld mee geconfronteerd. Maar wanneer je op vakantie bent en je staat in de file, voelt dit als een extra belasting. Hoe overleef je filestress? Je wilt genieten en niet in de rij staan om ergens te komen. Lees nu de belangrijkste tips hoe je files overleeft en nog belangrijker, hoe je ze voorkomt!

Zes handige file tips!


Autorijden in de bergen? Lees onze handige vakantie tips!

Ga je voor het eerst op vakantie met de auto naar het zuiden van Europa. Dan is de kans groot dat je door een bergachtig gebied rijdt. Het wordt helemaal avontuurlijk wanneer je een camping hebt geboekt in de Alpen of Pyreneeën. 

Rijden in de bergen vergt namelijk een andere soort rijstijl dan je gewend bent in het vlakke Nederland. Een oververhitte motor, gloeiende remschijven of een weggebrande koppeling zijn dan ook veel voorkomende problemen die je tegenkomt als je het niet gewend bent om in de bergen te rijden.

Lees nu wat je het beste kan doen om te voorkomen dat je in de bergen stil komt te staan.

Meer info over rijden in de bergen


Alles weten over het gebruik van je trekhaak?

Op vakantie gaan kan op verschillende manieren. In eigen land, een verrassingsreis met het vliegtuig of je trekt er gewoon traditioneel op uit met de auto en caravan. Maar waar moet je nou op letten als je op weg gaat met iets achter je auto? Zeker wanneer je de trekhaak alleen gebruikt op vakantie Wij leggen het graag voor je uit!

Alles weten over je trekhaak

205.438 Tevreden klanten gingen je voor

Met 33 jaar ervaring en al 205.438 verkochte auto's is er een grote kans dat je al iemand kent met een Vaartland.nl auto. In die 33 jaar heeft Vaartland.nl zich ontwikkelt van een lokale garagist naar de grootste aanbieder van Nederland. Door al die jaren trouw te blijven aan haar formule; veel verkopen tegen lage marges. Zelfs in de huidige tijd van complete transparantie blijft Vaartland.nl haar belofte waarmaken; méér auto voor je geld. Leuk, maar dat hoor je natuurlijk liever van andere klanten.

Online kopen in heel Nederland

Zij gingen je voor

Naar mijn BMW gekocht te hebben bij Vaartland waren er wat kleine problemen met de automaat. Stefan heeft me super geholpen en alles is nu weer opgelost. Goede service

Create 44

Fantastisch geholpen door Peter Bansema. Nu al meerdere jaren vaste klant en dit jaar geslaagd voor onze 4de auto. Goede service en veel mooie autos te koop.

Senna Nieuwland

Zeer tevreden over de aankoop van mijn Range Rover. Goed geholpen door Kees en ook na afloop verkoop nog de nodige aandacht gekregen. In 1 woord TOP!!

Chantal Nijland

Fair price, good advice and service. If you know how to negotiate and have a balance in the extra packs, you’ll get a great and reliable deal here.

Robbert Bentvelsen
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen