Voordelig naar je vakantiebestemming rijden? (actie verlopen)

Op vakantie en een auto kopen?

Bij de aanschaf van een nieuwe auto schiet de vakantie naar de zon er meestal bij in. Daarom komt Vaartland.nl je tegemoet. Wil je deze zomer op vakantie maar ook een nieuwe auto kopen? Dan is dat geen probleem want Vaartland.nl geeft een maand lang € 2000,- korting op meer dan 300 occasions. Dat is evenveel korting als met 4 personen een week genieten in Spanje.

Bovendien verloten we ook nog eens een gratis vakantie t.w.v. € 1.500,- onder de deelnemers aan de actie. Zo kan je op vakantie en in een nieuwe auto rijden.

Wat moet je hiervoor doen?

Om te profiteren van de € 2.000,- korting koop je tussen 14 juni en 14 juli een auto bij Vaartland.nl. Vervolgens doe je automatisch mee aan de verloting van de vakantie. Eind Juli nemen wij contact op met de gelukkige winnaar om de prijs te overhandigen.

 

Bekijk ons aanbod

Hoe overleef je filestress?

Files, iedereen komt er wel eens mee in aanraking. Sommige staan dagelijks in de file naar hun werk of worden er onbedoeld mee geconfronteerd. Maar wanneer je op vakantie bent en je staat in de file, voelt dit als een extra belasting. Hoe overleef je filestress? Je wilt genieten en niet in de rij staan om ergens te komen. Lees nu de belangrijkste tips hoe je files overleeft en nog belangrijker, hoe je ze voorkomt!

Zes handige file tips!


Autorijden in de bergen? Lees onze handige vakantie tips!

Ga je voor het eerst op vakantie met de auto naar het zuiden van Europa. Dan is de kans groot dat je door een bergachtig gebied rijdt. Het wordt helemaal avontuurlijk wanneer je een camping hebt geboekt in de Alpen of Pyreneeën. 

Rijden in de bergen vergt namelijk een andere soort rijstijl dan je gewend bent in het vlakke Nederland. Een oververhitte motor, gloeiende remschijven of een weggebrande koppeling zijn dan ook veel voorkomende problemen die je tegenkomt als je het niet gewend bent om in de bergen te rijden.

Lees nu wat je het beste kan doen om te voorkomen dat je in de bergen stil komt te staan.

Meer info over rijden in de bergen


Alles weten over het gebruik van je trekhaak?

Op vakantie gaan kan op verschillende manieren. In eigen land, een verrassingsreis met het vliegtuig of je trekt er gewoon traditioneel op uit met de auto en caravan. Maar waar moet je nou op letten als je op weg gaat met iets achter je auto? Zeker wanneer je de trekhaak alleen gebruikt op vakantie Wij leggen het graag voor je uit!

Alles weten over je trekhaak

217.795 Tevreden klanten gingen je voor

Met 35 jaar ervaring en al 217.795 verkochte auto's is er een grote kans dat je al iemand kent met een Vaartland.nl auto. In die 35 jaar heeft Vaartland.nl zich ontwikkelt van een lokale garagist naar de grootste aanbieder van Nederland. Door al die jaren trouw te blijven aan haar formule; veel verkopen tegen lage marges. Zelfs in de huidige tijd van complete transparantie blijft Vaartland.nl haar belofte waarmaken; méér auto voor je geld. Leuk, maar dat hoor je natuurlijk liever van andere klanten.

profile Jannie Timmer

Jannie Timmer

Dec. 2021

Wij hebben een BMW 5 serie aangekocht via Vaartland. Onze verkoper Vince heeft ons prima geholpen bedankt voor alles. We hebben een super mooi auto!

profile Pieter Paul Neuteboom

Pieter Paul Neuteboom

Dec. 2021

De auto die op de website stond vermeld met locatie "Stolwijk", bleek in werkelijkheid daar niet aanwezig. Vriendelijk te woord gestaan maar beetje zo...

profile Erik De Jong

Erik De Jong

Nov. 2021

Vandaag een mooie nieuwe auto opgehaald, ze hebben al mijn vragen beantwoord en alles netjes en correct afgehandeld.bedankt voor de leuke aflevering v...

profile Kevin Michelle

Kevin Michelle

Nov. 2021

Wij hebben voor het eerst via vaartland.nl een auto aangekocht. Tijdens ons bezoek zijn wij goed geholpen door Gerben. Tevreden over de service en de ...

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl