Contact met Vaartland.nl

 

De Digitale Paasspeurtocht 2022 Doe Mee!

Het is weer bijna Pasen en door het succes van de actie de afgelopen 2 jaar houden we ook dit jaar bij Vaartland.nl weer een digitale Paasspeurtocht.

De actie

Jullie kunnen vanaf vrijdag 15 april 10:00 tot maandag 18 april 15:00 samen paaseieren zoeken op de website van Vaartland.nl! We gaan 41 paaseieren verstoppen in verschillende kleuren. Vind je één van de verstopte eieren? Dan win je een van de volgende prijzen, afhankelijk van de kleur van het ei.

Gouden Ei:

Nintendo Switch (1x)

Andere kleur ei:

Chocolade Paashaas/Kip (40x)

Switcht
Paashaas

Waar kan ik de eieren vinden?

De eieren zijn verstopt op de website van vaartland.nl. Je kunt ze overal vinden, dus kijk onder elke bumper of stoel en open elke kofferbak en wie weet vind jij wel die Nintendo Switch! 

Wat als ik een ei gevonden heb?

Heb je een ei gevonden? Maak dan gebruik van het formulier hieronder om je prijs te claimen.

Claim je prijs!

Tips?

Hou ons in de gaten via Social Media voor updates over de actie. Ben je op zoek naar tips? Nodig dan vrienden of vriendinnen uit om mee te doen aan de actie. Wanneer je vrienden via jou meedoen aan de actie krijg je een tip over de locatie van het Gouden ei. Je kan in totaal 3 tips verdienen! 

Hoe werkt het?

1. Vul je voornaam en emailadres in de tool hieronder in
2. Verifieer je emailadres
3. Na het verifiëren kan je op deze pagina je persoonlijke link kopiëren
4. Stuur de link naar een vriend of vriendin
5. Wanneer zij zich voor de actie aanmelden krijg je via de mail een tip over de locatie van het Gouden ei.

 

Hieronder kan je jouw voortgang in de gaten houden 

Bij 1 vriend krijg je tip 1.
Bij 5 vrienden krijg je tip 2.
Bij 10 vrienden krijg je tip 3.

 

De regels

Als je een ei gevonden hebt op de website van Vaartland.nl, heb je direct prijs, behalve bij de Nintendo Switch, daar telt alleen de eerste persoon die hem vindt. 

Alleen eieren die op de website van Vaartland.nl gevonden worden tellen mee. Eieren op auto portalen tellen niet mee. (Door een vertraging kunnen we niet garanderen dat de foto’s op de portalen direct worden aangepast nadat een ei is gevonden)

Het is niet mogelijk om meerdere prijzen van 1 kleur ei te winnen. Wel is het mogelijk om verschillende prijzen te winnen, bijvoorbeeld een chocolade paashaas + Nintendo Switch.

2e Paasdag geopend

Mocht je nou op zoek zijn naar een nieuwe auto dan zijn we 2e Paasdag ook gewoon geopend van 10:00 tot 17:00. Plan een afspraak in bij ons KCC wanneer je interesse hebt in een auto of loop gewoon bij ons binnen!

Bekijk ons aanbod!

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl