De Digitale Paasspeurtocht 2021 Doe Mee!

Het is weer bijna Pasen en ook dit jaar houden we bij Vaartland.nl een digitale Paasspeurtocht. We hebben helaas nog steeds te maken met het coronavirus waardoor het lastig is om met een grote groep paaseieren te gaan zoeken. Gelukkig kan dit met de digitale Paasspeurtocht wel!

2e Paasdag geopend

Mocht je nou op zoek zijn naar een nieuwe auto dan zijn we 2e Paasdag op afspraak geopend van 10:00 tot 17:00. Plan een afspraak in bij ons KCC wanneer je interesse hebt in een auto.

Meer weten over onze voorzorgsmaatregelen?

De actie

Jullie kunnen vanaf vrijdag 2 april 10:00 tot maandag 5 april 15:00 samen paaseieren zoeken op de website van Vaartland.nl! We gaan 56 paaseieren verstoppen in 3 verschillende kleuren. Vind je één van de verstopte eieren? Dan win je een van de volgende prijzen, afhankelijk van de kleur van het ei.

Basket 2.png

Gouden ei:

Playstation 5 (1x)

ps5.png

Groen ei:

Qwixx dobbelspel (20x)

qwixx.png

Blauw ei:

Chocolade Paashaas (35x)

haas.png

 

Op vrijdag 2 april om 10:00 zullen we het startschot geven waarna we gezamenlijk de paaseieren zullen gaan zoeken op www.vaartland.nl!

Waar kan ik de eieren vinden?

De eieren zijn verstopt op de website van vaartland.nl. Je kunt ze overal vinden, dus kijk onder elke bumper of stoel en open elke kofferbak en wie weet vind jij wel die Playstation 5. 

Wat als ik een ei gevonden heb?

Heb je een ei gevonden? Mail dan de volgende gegevens naar pasen@vaartland.nl

- Kleur van het ei
- De url van de pagina 
- De omschrijving van waar het ei zit verstopt
- Je voornaam
- Adres waar we de prijs heen mogen sturen

De regels

Als je een ei gevonden hebt op de website van Vaartland.nl, heb je direct prijs, behalve bij de PS5, daar telt alleen de eerste persoon die hem vindt. 

Alleen eieren die op de website van Vaartland.nl gevonden worden tellen mee. Eieren op auto portalen tellen niet mee. (Door een vertraging kunnen we niet garanderen dat de foto’s op de portalen direct worden aangepast nadat een ei is gevonden)

Het is niet mogelijk om meerdere prijzen van 1 kleur ei te winnen. Wel is het mogelijk om verschillende prijzen te winnen, bijvoorbeeld een chocolade paashaas + dobbelspel of een chocolade paashaas + dobbelspel + Playstation 5.

Tips en Updates

Hou ons in de gaten via Social Media voor tips over de locatie van de paaseieren.

De winnaars krijgen gelijk de cadeaus toegestuurd. Uit veiligheidsoverwegingen laten we de cadeaus bezorgen. De bezorger zal het pakketje voor de deur afleveren.

 
Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl