Vaartland.nl beschikt over een ruime voorraad Volvo occasions. Volvo occasions zijn in bijna elk segment aanwezig. Bij online aankoop van een tweedehands Volvo krijgt u zes maanden Autotrust garantie en een 14 dagen proefreis. 

50 occasions gevonden
Actieve filters:

Tweedehands Volvo

Een moderne auto, een kleine auto, een stationwagen, een sportieve auto of een SUV. Wat u ook zoekt, Volvo heeft het. Het Zweedse merk Volvo is in veel segmenten actief. De Volvo V50 en V70 Stationwagen behoren tot de best verkochte occasions in hun segment. De Volvo S40, Volvo S60 en Volvo S80 vormen de sedan-lijn. De Volvo C30, Volvo C70 Coupe en Cabrio zijn de sportieve varianten van de tweedehands Volvo auto’s. Met de Volvo XC60, XC70 en XC90 spelen de Zweden een serieuze rol in de SUV-klasse. Volvo staat erom bekend dat het al jaren de meest veilige auto´s bouwt en loopt ver vooruit op de ontwikkelingen op dit gebied. Overigens heeft men vaak de indruk dat een Volvo occasion een burgerlijke auto is. Niets is minder waar, gezien Volvo over het algemeen zware motoren in de auto´s bouwt en veel aandacht besteedt aan de wegligging. Hierdoor zijn de Volvo occasions erg comfortabele auto’s en zijn ook erg populair onder de zakelijke rijder. Als u opzoek bent naar een betrouwbare, veilige en pittige tweedehands auto is een Volvo zeker een aanrader. Tweedehands Volvo zijn betrouwbare en degelijke auto. Bij Volvo staat veiligheid hoog in het vaandel, dit zien wij terug in onze tweedehands Volvo's. De benaming van Volvo-modellen worden altijd aangegeven met één of twee letters die het type auto aangeeft en een getal dat uit twee cijfers bestaat. De C staat voor Coupé, de V staat voor Versatility (stationwagen en XC-modellen), de S staat voor Sedan. De getallen geven de grote van de auto aan. Dus hoe hoger het getal is, hoe groter de auto is. Volvo occasions zijn er dus in alle soorten en maten, benzine of diesel, automaat of handgeschakeld. Voor ieder wensenpakket zit er wel een "droom" Volvo occasions bij.

Tweedehands Volvo Station

Volvo Station occasions zijn er in vele uitvoering, zowel handgeschakeld als automaat. Een tweedehands Volvo Station rijdt op diesel, benzine, LPG, bio-ethanol of aardgas. De gangbare Volvo Station occasions zijn Tweedehands Volvo V90, tweedehands Volvo V70, tweedehands Volvo V60. Deze stations zijn erg betrouwbaar en hebben uitstekende rijeigenschappen.

Tweedehands Volvo Coupé

De tweedehands Volvo Coupé is een populaire Coupé. Alle Volvo Coupé occasions zijn driedeurs met een bio-ethanol, diesel of benzine motor. Er zijn zowel handgeschakelde als automaat varianten. De meest gangbare modellen zijn: tweedehands Volvo C30 en de tweedehands Volvo C70.

Tweedehands Volvo Cabrio

Cabrio's zijn hedendaags populaire auto's. Tweedehands Volvo Cabrio zijn met benzinemotor en dieselmotor. Deze tweedeurs auto is er als handgeschakelde en automaat variant.

Tweedehands Volvo SUV

Volvo SUV occasions zijn beschikbaar met dieselmotor en benzinemotor. Tevens zijn tweedehands Volvo SUV er als handgeschakeld en automaat. De gangbare tweedehands Volvo SUV modellen zijn: tweedehands Volvo XC90, tweedehands Volvo XC70 en de tweedehands Volvo XC60. De vijfdeurs SUV/Crossover zijn ook erg populair als zakenauto.

Tweedehands Volvo Sedan

Volvo heeft enorm veel Sedan uitvoeringen en modellen. Door de vele tweedehands Volvo Sedan modellen op de markt, is er altijd wel een tweedehands Volvo Sedan die bij uw wensenpakket past.
Ze zijn er met bio-ethanol, aardgas, lpg, diesel- en benzinemotor. De modellen zijn handgeschakeld of automaat. De gangbare tweedehands Volvo Sedan modellen modellen zijn: tweedehands Volvo S40, tweedehands Volvo S60, tweedehands Volvo S80 en een tweedehands Volvo S90.

Tweedehands Volvo Hatchback

Tweedehands Volvo Hatckback zijn er als automaat en handgeschakeld. Er zijn enkel uitvoeringen met benzinemotoren en dieselmotoren. De gangbare tweedehands Volvo Hatchback modellen zijn: tweedehands Volvo V40 en tweedehands Volvo V40 Cross Country. Beide modellen zijn uitgerust met vijf deuren.