Volvo Occasions

Diesel

 auto kopen?

Euro 5 en 6 zijn milieuzoneproof
Diesel kopen
Alles weten over de toekomst en voordelen van diesel? Wij leggen het graag uit.
Vaartland.nl Logo
Sold Banner deze week verkocht Hulp nodig? 0182-343731
Volvo V40

Het kan goed zijn dat een vergelijkbare auto binnenkort wel op voorraad is. We sturen je graag een berichtje wanneer dat gebeurt.

Online

 auto kopen?

Zorgeloos en makkelijk thuisbezorgd
Eenvoudig online bestellen
vink
180 dagen garantie
vink
Niet tevreden, geld terug
vink
14 dagen proefreis
vink
Nationaal Autorapport
Vaartland.nl Logo

Volvo, synoniem voor veilig

Ben je op zoek naar een veilige gebruikte auto met goede rijeigenschappen en een luxe uitstraling? De Volvo occasion is populair en staat bij veel mensen hoog op de zoeklijst. Veiligheid en betrouwbaarheid maken de Volvo een veelgevraagde auto. Een tweedehands Volvo koop je al vanaf de Volvo C30, het compacte en jongere model, of het meeste luxe SUV model zoals de Volvo XC90 occasion. Vaartland.nl biedt een ruim aanbod Volvo occasions aan, maak gebruik van de zoekfunctie voor het actuele aanbod of ga langs bij de Volvo occasion dealer.

Waar let je op bij het kopen van een gebruikte Volvo

Overgaan tot een Volvo kopen waar let je dan op? Gebruik je de tweedehands auto Volvo alleen zakelijk of gaat de familie ook mee, dan is een grotere gebruikte Volvo comfortabeler. Zit je veel op de weg dan is een diesel motor passend, maar rijd je een gemiddeld aantal kilometers per jaar dan is een benzinemotor misschien geschikter. Al met al kies je voor veiligheid en betrouwbaarheid als je voor een tweedehands Volvo gaat.

Een Volvo occasion die voldoet aan jouw eisen

Door het elegante en tijdloze uiterlijk en de innovatieve technologieën op het gebied van veiligheid, heb je jarenlang rijgenot met een tweedehands Volvo. Heb jij een voorkeur voor het bouwjaar van een occasion Volvo, een dieselmotor, een sportieve uitvoering of misschien wel een familie auto? Via de handige zoekfunctie kun je al jouw wensen aangeven. Op basis daarvan toont Vaartland.nl je alle Volvo occasions die bij jouw wensen passen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl