Volkswagen occasions

Diesel

 auto kopen?

Euro 5 en 6 zijn milieuzoneproof
Diesel kopen
Alles weten over de toekomst en voordelen van diesel? Wij leggen het graag uit.
Vaartland.nl Logo

Online

 auto kopen?

Zorgeloos en makkelijk thuisbezorgd
Eenvoudig online bestellen
vink
180 dagen garantie
vink
Niet tevreden, geld terug
vink
14 dagen proefreis
vink
Nationaal Autorapport
Vaartland.nl Logo
Sold Banner Helaas verkocht Hulp nodig? 0182-343731
Volkswagen Golf

Het kan goed zijn dat een vergelijkbare auto binnenkort wel op voorraad is. We sturen je graag een berichtje wanneer dat gebeurt.

Volkswagen occasions een uitgebreide keuze

Met de Volkswagen Kever is de belangstelling voor een Volkswagen kopen pas echt begonnen. Een Volkswagen occasion heb je in verschillende soorten en modellen of je nu zoekt naar een stads-, gezins- of zakenauto. Zelfs een bestelbus vind je als Volkswagen occasionof wil je een Volkswagen camper kopen? Garantie voor een avontuurlijke vakantie met z'n tweeën of het hele gezin. 

Beschikbaarheid Occasions Volkswagen

De Volkswagen occasions zijn steeds groter en luxer geworden. De grote gezinsauto, de Passat, of de populaire gebruikte Volkswagen Golf of stadsauto Polo zijn modellen die een grote populariteit in ons land kennen. Het voordeel is dat ze ook als tweedehands Volkswagen veel voorkomen en zorgen voor een ruime keuze in het actuele tweedehands occasion Volkswagen aanbod bij Vaartland.nl. 

Een gebruikte Volkswagen kopen, waar let je op

Belangrijke zaken om op te letten bij een Volkswagen kopen zijn bijvoorbeeld de km-stand, is de auto goed onderhouden, hoe ziet de carrosserie eruit. Een stadsauto heeft vaak meer gebruikssporen zoals krassen en deukjes dan een zakenauto die hoofdzakelijk alleen over de snelwegen zoeft. Hoe netter de auto onderhouden is, hoe hoger de Volkswagen prijs is. Geef al je wensen en je budget op in de zoekfunctie van Vaartland.nl en de beschikbare auto’s die aan jouw wensenlijst voldoen worden getoond. Maak een afspraak voor een proefrit en kom langs bij Vaartland.nl, de Volkswagen occasion dealer, Volkswagen occasion Amsterdam of Volkswagen occasion Rotterdam.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl