Vaartland.nl beschikt over een ruim aanbod Opel occasions. De tweedehands Opel van Vaartland.nl beschikken over NAP en onderhoudshistorie. Bij Online aankoop van een Opel occasion krijgt u zes maanden proefreis en Autotrust garantie.

48 occasions gevonden
Actieve filters:

Tweedehands Opel

Opel occasions zijn er in vele soorten en maten. Opel occasions zijn enorm populair in verschillende segmenten. In 1862 werd Adam Opel AG opgericht, pas in 1899 begon Opel met de productie van auto’s. PSA Group (o.a. Peugeot) heeft Opel in maart 2017 overgenomen voor een bedrag van maar liefst 2,2 miljard euro. Het aanbod Opel occasions is er breed. Zo zijn er betaalbare en compacte Opel occasions zoals Opel Karl occasions en Opel Corsa occasions. Een grote en luxe Opel occasion is de Opel Insignia. Eén van de belangrijkste auto´s in het gamma zijn de Opel Astra occasions. Deze middenklasser begon al in de jaren 60 met de Opel Kadett. Onlangs kwamen er de Opel Crossland X en de Opel Crandland X. Dit zijn twee SUV´s die in samenwerking met Peugeot zijn ontwikkeld. Gezinsauto, boodschappenauto of misschien wel uw eerste auto. Opel heeft het allemaal, bij Vaartland.nl vindt u scherp geprijsde tweedehands Opel.

Populaire tweedehands Opel

Vaartland.nl heeft altijd de meest gangbare Opel occasions in de voorraad. Daar behoort natuurlijk Opel Insignia occasions bij. Een tweedehands Opel Insignia staat bekent om zijn ruimte en zakelijke uitstraling. Daarom wordt een tweedehands Opel Insignia vaak als zakelijke auto aangeschaft. Ondanks de luxe kunt u vertrouwen op de het degelijke gevoel en de prima rijeigenschappen. Opel Astra occasions bieden u veel luxe en veiligheidsvoorzieningen vergeleken met dergelijke auto’s tegen een scherpe prijs. In de loop der jaren is een Opel Astra occasions steeds lichter en dus zuiniger geworden. Wie een ruimte gezinsauto zoekt, komt al snel uit bij een Opel Zafira occasion. Doordat een Opel Zafira occasion zeer efficiënt is ingericht, kunt u de occasion omtoveren van een occasion met zeven zitplaatsen naar een riante vierzitter. De motoren van de Zafira zijn sterker en tevens zuiniger geworden. De uitrusting is ook onderhanden genomen, de Zafira is vele malen comfortabeler geworden. Als de Opel MPV  niet voldoende ruimte biedt, kunt u altijd nog overwegen om een busje te kopen. Een Opel Vivaro kan maximaal acht personen met bagage kwijt. De rijeigenschappen zijn goed, wel moet u bewust zijn dat u in een grotere auto rijdt.