Wij zijn Coronaproof open!

Wegens de actuele coronamaatregelen zijn onze showrooms momenteel helaas gesloten. Gelukkig gaan onze activiteiten online gewoon door. Zo kun je bijvoorbeeld een online afspraak inplannen met één van onze verkoopadviseurs. Bij interesse kun je de auto online aanschaffen en 14 dagen proefrijden. Of plan eerst een contactloze proefrit op één van onze locaties bij jou in de buurt.

Mitsubishi occasions

Sold Banner vandaag verkocht Hulp nodig? 0182-343731
Mitsubishi Space Star

Het kan goed zijn dat een vergelijkbare auto binnenkort wel op voorraad is. We sturen je graag een berichtje wanneer dat gebeurt.

Online

 afspraak

Neem thuis vanaf je bank samen met onze adviseur de auto door
Online afspraak
Loop met de adviseur rond de auto in een unieke virtuele presentatie.
Vaartland.nl Logo

6+6 maanden

 garantie

Kies voor de zekerheid van het Maxi pakket en ontvang gratis 6 maanden extra garantie
6 + 6 maanden garantie
Zo geniet je dus van 12 maanden garantie op je nieuwe auto
Vaartland.nl Logo

Mitsubishi occasions of tweedehands Mitsubishi kopen?

Met een occasion Mitsubishi kies je voor één van de meest betrouwbare tweedehands auto’s die je kunt vinden. De prijs van een gebruikte Mitsubishi is erg aantrekkelijk en je hebt nog jaren plezier van je auto. Met een goede Mitsubishi koop je bovendien een auto die laag in onderhoud is en waar veel goedkope onderdelen voor beschikbaar zijn. Meer weten? Ontdek op Vaartland.nl waar je rekening mee moet houden bij de aanschaf van een 2dehands Mitsubishi.

Zo weet je of een occasion Mitsubishi een goede koop is

Japanse auto’s staan bekend om hun betrouwbaarheid en een occasion Mitsubishi is daarin geen uitzondering. Er rijden nog steeds Mitsubishi’s rond van 20 jaar of ouder die nog steeds in uitstekende staat verkeren. En mocht je een tweedehands Mitsubishi kopen die toch onderhoud nodig heeft dan zijn er meer dan genoeg goedkope onderdelen te krijgen.

Maak wel altijd een proefrit wanneer je een interessante auto hebt gezien. Bij een gebruikte Mitsubishi is het namelijk wel belangrijk hoe er door de vorige eigenaar mee omgesprongen is. Controleer de remmen, of de auto rechtdoor blijft rijden als je het stuur loslaat en of er recentelijk onderdelen vervangen zijn.

Welke tweedehands Mitsubishi kies jij?

Op Vaartland.nl kom je vrijwel alle Mitsubishi modellen tegen, maar ook andere merken zoals Suzuki. Bedenk daarom goed wat voor soort auto je nodig hebt. Een kleine stadsauto zoals de Colt? Of een grote SUV zoals de Outlander? Mitsubishi koop je in allerlei soorten en maten dus vergelijk vooral via de website en vind de mooiste aanbieding voor de Mitsubishi die bij je past.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl