Wij zijn Coronaproof open!

Wegens de actuele coronamaatregelen zijn onze showrooms momenteel helaas gesloten. Gelukkig gaan onze activiteiten online gewoon door. Zo kun je bijvoorbeeld een online afspraak inplannen met één van onze verkoopadviseurs. Bij interesse kun je de auto online aanschaffen en 14 dagen proefrijden. Of plan eerst een contactloze proefrit op één van onze locaties bij jou in de buurt.

Mercedes Benz occasions

Online

 afspraak

Neem thuis vanaf je bank samen met onze adviseur de auto door
Online afspraak
Loop met de adviseur rond de auto in een unieke virtuele presentatie.
Vaartland.nl Logo
Sold Banner Helaas verkocht Hulp nodig? 0182-343731
Mercedes-Benz C-klasse

Het kan goed zijn dat een vergelijkbare auto binnenkort wel op voorraad is. We sturen je graag een berichtje wanneer dat gebeurt.

6+6 maanden

 garantie

Kies voor de zekerheid van het Maxi pakket en ontvang gratis 6 maanden extra garantie
6 + 6 maanden garantie
Zo geniet je dus van 12 maanden garantie op je nieuwe auto
Vaartland.nl Logo

Mercedes Benz occasions of tweedehands Mercedes Benz kopen?

Een occasion Mercedes Benz is een uitstekende keuze voor mensen die een luxe en degelijke tweedehands auto zoeken. Een tweedehands Mercedes Benz is er in allerlei soorten. Van een compacte hatchback Mercedes A-klasse occasion tot een nette, zakelijke S-klasse coupe. Op Vaartland.nl wordt ook regelmatig een Mercedes Benz oldtimer te koop aangeboden. Via het menu selecteer je eenvoudig naar welk type tweedehands Mercedes Benz je op zoek bent. Je kunt ook kiezen voor een vergelijkbaar merk zoals Audi of BMW.

Waar let je op bij het kopen van een occasion Mercedes Benz?

Waar moet je nu eigenlijk rekening mee houden bij het kopen van een tweedehands Mercedes Benz? Zoals veel Duitse automerken staat Mercedes bekend om zijn betrouwbaarheid en degelijke constructie. Daarom is de kilometerstand wat minder van belang dan bij andere auto’s. Daardoor kun je ook een oldtimer Mercedes kopen waar je nog jarenlang plezier van hebt. Bij deze modellen moet wel rekening houden met hogere onderhoudskosten omdat onderdelen schaarser worden. Ook behoudt een Mercedes Benz waarde als occasion omdat de auto lange tijd in goede staat blijft.

Bekijk het aanbod van tweedehands Mercedes Benz voor meer inzicht in de kosten

Heb je een mooi exemplaar in het assortiment op Vaartland.nl gezien? Je kunt voor iedere Mercedes Benz een offerte aanvragen zodat je beter inzicht krijgt in de kosten tussen verschillende modellen. Door een kentekencheck te doen ontdek je ook wat je gaat betalen aan wegenbelasting en verzekering. Bekijk iedere Mercedes Benz aanbieding op de website en maak bij interesse een afspraak voor een proefrit. Zo weet je zeker dat de auto die je koopt helemaal past bij je wensen en rijgedrag.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl