Mercedes-Benz staan bekent om zijn status en chique uitstraling. Het assortiment van Vaartland.nl is erg divers. Bij Vaartland.nl vindt u gangbare Mercedes-Benz occasions. Onze tweedehands Mercedes-Benz beschikken over NAP en onderhoudshistorie. Bij aankoop van een Mercedes-Benz occasion, kunt u ervoor kiezen om de auto thuis te laten afleveren.

54 occasions gevonden
Actieve filters:

Tweedehands Mercedes-Benz

Het Duitse merk Mercedes-Benz is in 1926 ontstaan door de fusie van Benz & Cie van Carl Benz en Daimler Motoren Gesellschaft van Gottleb Daimler.

Mercedes-Benz heeft een groot aantal modellen op de markt gebracht. Daarom heeft Vaartland.nl een grote voorraad Mercedes-Benz occasions. Tweedehands Mercedes-Benz zijn betrouwbare auto's met een lange levensduur. Mercedes-Benz verkoopt hedendaags personenauto's, bestelwagen, busjes en vrachtwagens. Door de vele tweedehands Mercedes-Benz modellen heeft Mercedes-Benz er voor gekozen om een duidelijke interneaanduidingen te gebruiken voor elke carrosserievariant. De betekissen van deze interneaanduidingen zijn: W = Wagen, S = Stationwagen, R = Roadster, C = Coupé, A = Cabriolet, V = Verlengde Limousine en CL = Compacte Limousine. De modellen die Mercedes-Benz hanteert zijn: Limousine, Sport Tourer, Estate, Coupé, Shooting Brake, Allrounder, Cabriolet/Roadster, Full Size MVP en Compact Car. De meest verkochte Tweedehands Mercedes-Benz is de Mercedes-Benz C-Klasse. In 2017 had deze auto 0,83% van de marktaandelen. Mercedes-Benz occasions worden vaak gebruikt als zakelijke auto. De tweedehands Mercedes-Benz modellen die Vaartland.nl verkoopt zijn: Mercedes-Benz A-Klasse, Mercedes-Benz C-Klasse, Mercedes-Benz E-Klasse, Mercedes-Benz GLA-Klasse, Mercedes-Benz M-Klasse, Mercedes-Benz S-Klasse, Mercedes-Benz Vito. Vaartland.nl heeft bijna altijd een tweedehands Mercedes-Benz die bij uw wensen past. Als dit niet het geval is, neem dan contact met ons op en onze inkoopspecialisten gaan voor u aan de slag.

Typeaanduidingen Mercedes-Benz

In de afgelopen jaren zijn er letters gebruikt die het type Mercedes-Benz occasion aangeeft.

C = Coupé, Deze uitvoering heeft geen apparte deuren voor de achterpassagiers.

D= Diesel, Een auto met dieselmotor.

E = Einsporitzung, Deze auto heeft een auto met benzine-injectiemotor.

G = Gelande, Dit is een Mercedes-Benz terreinwagen.

H = Heck, Bij deze uitvoering bevindt de motor zich achterin.

K = Kurz, Deze auto heeft een ingekorte chassis, in vergelijking met een normale uitvoering.

K = Kompressor, Een auto, waarvan de motor is uitgerust met een compressor.

K = Kompakt, Een compactere versie van een gelijkend model.

L = Lang, Deze auto's hebben een verlengde carrosserie vergeleken met een normale uitvoering.

L = Leicht, Lichtgewicht auto's, voor het verbeteren van prestaties.

S = Sport, Een sportwagen.

S = Super, Deze term wordt gebruikt om een bepaalde eigenschap van een auto te benoemen, zoals Super-Sport of Super-Leicht.

S = Sonderklasse, Dit zijn de extra luxe uitvoeringen, de S-Klasse.

T = Kombi, Stationwagen, met extra verhoogde – verlengde kofferbakruimte.

V = Vorn, Deze auto's hebben de motor voorin de auto zitten.(wordt alleen toegepast wanneer er een variant van de carrosserievorm bestaat met de motor achterin.)