Wij zijn Coronaproof open!

Wegens de actuele coronamaatregelen zijn onze showrooms momenteel helaas gesloten. Gelukkig gaan onze activiteiten online gewoon door. Zo kun je bijvoorbeeld een online afspraak inplannen met één van onze verkoopadviseurs. Bij interesse kun je de auto online aanschaffen en 14 dagen proefrijden. Of plan eerst een contactloze proefrit op één van onze locaties bij jou in de buurt.

Lada 112 Occasions

De juiste auto niet gevonden?

Het kan goed zijn dat een vergelijkbare auto binnenkort wel op voorraad is. We sturen je graag een berichtje wanneer dat gebeurt.

Waarom een occasion Lada 112 kopen?


In Nederland is de Lada 112 bekend. De Lada 112 is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en met verschillende opties. Handig dus dat je bij Vaartland.nl een ruime voorraad occasions hebt. Een Lada 112 occasion kopen is een slimme keuze. De prijs van een Lada 112 occasion ligt namelijk lager dan wanneer je een Lada 112 nieuw zou kopen.

In Nederland worden er veel Lada 112 occasions aangeboden. Als je op zoek bent naar een goede 112, dan ben je bij ons op de goede plek. Wij hebben regelmatig een aanbod van Lada 112 occasions. De kans is dan ook aanwezig dat ook jij hier jouw 112 occasion zult vinden.

De prijs van een Lada 112 is lager wanneer je een occasion koopt. Ben je op zoek naar een 112 occasion? De Lada 112 is één van de modellen van Lada die erg goed verkoopt. En dat is natuurlijk niet zomaar. Kwaliteit staat voorop bij een 112. Bekijk het ruime aanbod aan Lada 112 modellen op onze site.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl