Wij zijn open op afspraak!

Het is momenteel mogelijk om onze showrooms te bezoeken, maar alleen op afspraak. Heb je interesse in een auto? Neem dan contact op met ons Klant Contact Centrum om een afspraak of proefrit in te plannen.

Kia Sorento Occasions

De juiste auto niet gevonden?

Het kan goed zijn dat een vergelijkbare auto binnenkort wel op voorraad is. We sturen je graag een berichtje wanneer dat gebeurt.

Gebruikte Kia Sorento kopen? Vaartland is jouw adres!


De Kia Sorento occasion is een bekend Kia model in Nederland, net als zijn broers de Venga, Soul en Sportage. De Kia Sorento is onder andere beschikbaar als SUV / Terreinwagen. Je kan bij de Sorento kiezen als Benzine voor de aandrijving Dankzij de hoge instap is het ook makkelijk in- en uitstappen als je slecht ter been bent.

In Nederland worden er veel Kia Sorento occasions aangeboden. Als je op zoek bent naar een goede Sorento, dan ben je bij ons op de goede plek. Wij hebben regelmatig een aanbod van Kia Sorento occasions. De kans is dan ook aanwezig dat ook jij hier jouw Sorento occasion zult vinden.

Ben je op zoek naar een Kia Sorento maar wil je niet te veel geld uitgeven? Dan is een Kia Sorento occasion een goed alternatief. Je kan ons volledige aanbod Sorento modellen bekijken op de site, of kom langs bij een van onze vestigingen.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl