Wij zijn Coronaproof open!

Wegens de actuele coronamaatregelen zijn onze showrooms momenteel helaas gesloten. Gelukkig gaan onze activiteiten online gewoon door. Zo kun je bijvoorbeeld een online afspraak inplannen met één van onze verkoopadviseurs. Bij interesse kun je de auto online aanschaffen en 14 dagen proefrijden. Of plan eerst een contactloze proefrit op één van onze locaties bij jou in de buurt.

Kia ProCeed Occasions

De juiste auto niet gevonden?

Het kan goed zijn dat een vergelijkbare auto binnenkort wel op voorraad is. We sturen je graag een berichtje wanneer dat gebeurt.

Gebruikte Kia ProCeed kopen? Vaartland is jouw adres!


De Kia ProCeed occasion is een bekend Kia model in Nederland, net als zijn broers de Sorento, Venga en Sportage. De Kia ProCeed is onder andere beschikbaar als Hatchback. Je kan bij de ProCeed kiezen als Benzine voor de aandrijving

In Nederland worden er veel Kia ProCeed occasions aangeboden. Als je op zoek bent naar een goede ProCeed, dan ben je bij ons op de goede plek. Wij hebben regelmatig een aanbod van Kia ProCeed occasions. De kans is dan ook aanwezig dat ook jij hier jouw ProCeed occasion zult vinden.

De Kia ProCeed is een goed verkopend model van het merk Kia. De prijs van een Kia ProCeed occasion ligt ook een stuk lager dan wanneer je een ProCeed nieuw zou kopen. Kwaliteit en betrouwbaarheid is erg belangrijk bij een ProCeed en dus is het kopen van een Kia ProCeed occasion een goede optie. Bekijk ons aanbod ProCeed modellen op de site.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl