Wij zijn open op afspraak!

Het is momenteel mogelijk om onze showrooms te bezoeken, maar alleen op afspraak. Heb je interesse in een auto? Neem dan contact op met ons Klant Contact Centrum om een afspraak of proefrit in te plannen.

Jeep Patriot Occasions

De juiste auto niet gevonden?

Het kan goed zijn dat een vergelijkbare auto binnenkort wel op voorraad is. We sturen je graag een berichtje wanneer dat gebeurt.

Waarom een occasion Jeep Patriot kopen?


In Nederland is de Jeep Patriot erg bekend. Ook zijn verwanten, de Renegade, Wrangler en Compass doen het erg goed. De Jeep Patriot is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen zoals een SUV / Terreinwagen. Ook kun je kiezen uit verschillende brandstofsoorten zoals Benzine

In Nederland worden er veel Jeep Patriot occasions aangeboden. Als je op zoek bent naar een goede Patriot, dan ben je bij ons op de goede plek. Wij hebben regelmatig een aanbod van Jeep Patriot occasions. De kans is dan ook aanwezig dat ook jij hier jouw Patriot occasion zult vinden.

Ben je op zoek naar een Jeep Patriot maar wil je niet te veel geld uitgeven? Dan is een Jeep Patriot occasion een goed alternatief. Je kan ons volledige aanbod Patriot modellen bekijken op de site, of kom langs bij een van onze vestigingen.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl