Wij zijn Coronaproof open!

Wegens de actuele coronamaatregelen zijn onze showrooms momenteel helaas gesloten. Gelukkig gaan onze activiteiten online gewoon door. Zo kun je bijvoorbeeld een online afspraak inplannen met één van onze verkoopadviseurs. Bij interesse kun je de auto online aanschaffen en 14 dagen proefrijden. Of plan eerst een contactloze proefrit op één van onze locaties bij jou in de buurt.

Jaguar I-pace Occasions

De juiste auto niet gevonden?

Het kan goed zijn dat een vergelijkbare auto binnenkort wel op voorraad is. We sturen je graag een berichtje wanneer dat gebeurt.

Jaguar I-pace occasion of tweedehands Jaguar I-pace kopen

Houd je van luxe en snelheid maar speelt ook het milieu of duurzaamheid een rol voor je? De Jaguar I-pace occasion heeft dan alles waar je naar op zoek bent. Deze volledig elektrische SUV heeft een strak design en is erg geliefd bij de zakelijk rijder, mede ook door de lage Jaguar I-pace kosten. Bekijk op Vaartland.nl het gehele aanbod Jaguar I-pace occasions.

Waar moet ik op letten bij een Jaguar I-pace kopen.

De Jaguar I-pace is sinds 2018 op de markt en is dus nog een redelijk nieuw model. Het voordeel is dat alle technieken volgens de laatste normen zijn en een Jaguar I-pace occasion zal dan wel snel aan je verwachtingen voldoen. Wil je een nieuwe Jaguar I-Pace kopen dan is de aanschaf vrij hoog. Vind je een goede tweedehands, dan is de Jaguar I-Pace prijs een stuk lager. Door zijn volledige elektrische aandrijving zijn de verbruikskosten lager dan bij een traditionele auto. Er komen steeds meer modellen op de occasion markt. Veel van deze modellen komen uit de lease en zullen al aardig wat kilometers hebben gemaakt. Dit houdt ook vaak in dat de onderhoudshistorie op orde is. 

Hoe vind ik de beste aanbieding Jaguar I-pace?

De markt voor Jaguar I-Pace occasions wordt steeds groter en op Vaartland.nl vind je dan ook het meest recente aanbod terug van deze auto. Je kunt altijd langskomen in één van onze vestigingen voor een Jaguar I-pace offerte of om ons volledige aanbod te bekijken.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl