Wij zijn Coronaproof open!

Wegens de actuele coronamaatregelen zijn onze showrooms momenteel helaas gesloten. Gelukkig gaan onze activiteiten online gewoon door. Zo kun je bijvoorbeeld een online afspraak inplannen met één van onze verkoopadviseurs. Bij interesse kun je de auto online aanschaffen en 14 dagen proefrijden. Of plan eerst een contactloze proefrit op één van onze locaties bij jou in de buurt.

FSO Prima Occasions

De juiste auto niet gevonden?

Het kan goed zijn dat een vergelijkbare auto binnenkort wel op voorraad is. We sturen je graag een berichtje wanneer dat gebeurt.

Waarom een occasion FSO Prima kopen?


In Nederland is de FSO Prima bekend. De FSO Prima is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en met verschillende opties. Handig dus dat je bij Vaartland.nl een ruime voorraad occasions hebt. Een FSO Prima occasion kopen is een slimme keuze. De prijs van een FSO Prima occasion ligt namelijk lager dan wanneer je een FSO Prima nieuw zou kopen.

In Nederland worden er veel FSO Prima occasions aangeboden. Als je op zoek bent naar een goede Prima, dan ben je bij ons op de goede plek. Wij hebben regelmatig een aanbod van FSO Prima occasions. De kans is dan ook aanwezig dat ook jij hier jouw Prima occasion zult vinden.

Ben je op zoek naar een FSO Prima maar wil je niet te veel geld uitgeven? Dan is een FSO Prima occasion een goed alternatief. Je kan ons volledige aanbod Prima modellen bekijken op de site, of kom langs bij een van onze vestigingen.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl