Wij zijn open op afspraak!

Het is momenteel mogelijk om onze showrooms te bezoeken, maar alleen op afspraak. Heb je interesse in een auto? Neem dan contact op met ons Klant Contact Centrum om een afspraak of proefrit in te plannen.

Fiat Seicento Occasions

De juiste auto niet gevonden?

Het kan goed zijn dat een vergelijkbare auto binnenkort wel op voorraad is. We sturen je graag een berichtje wanneer dat gebeurt.

Waarom een occasion Fiat Seicento kopen?


In Nederland is de Fiat Seicento erg bekend. Ook zijn verwanten, de 500X, Ducato en Punto doen het erg goed. De Fiat Seicento is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen zoals een Hatchback. Ook kun je kiezen uit verschillende brandstofsoorten zoals Benzine

In Nederland worden er veel Fiat Seicento occasions aangeboden. Als je op zoek bent naar een goede Seicento, dan ben je bij ons op de goede plek. Wij hebben regelmatig een aanbod van Fiat Seicento occasions. De kans is dan ook aanwezig dat ook jij hier jouw Seicento occasion zult vinden.

De Fiat Seicento is een goed verkopend model van het merk Fiat. De prijs van een Fiat Seicento occasion ligt ook een stuk lager dan wanneer je een Seicento nieuw zou kopen. Kwaliteit en betrouwbaarheid is erg belangrijk bij een Seicento en dus is het kopen van een Fiat Seicento occasion een goede optie. Bekijk ons aanbod Seicento modellen op de site.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl