Wij zijn Coronaproof open!

Wegens de actuele coronamaatregelen zijn onze showrooms momenteel helaas gesloten. Gelukkig gaan onze activiteiten online gewoon door. Zo kun je bijvoorbeeld een online afspraak inplannen met één van onze verkoopadviseurs. Bij interesse kun je de auto online aanschaffen en 14 dagen proefrijden. Of plan eerst een contactloze proefrit op één van onze locaties bij jou in de buurt.

Fiat Punto Occasions

De juiste auto niet gevonden?

Het kan goed zijn dat een vergelijkbare auto binnenkort wel op voorraad is. We sturen je graag een berichtje wanneer dat gebeurt.

Gebruikte Fiat Punto kopen? Vaartland is jouw adres!


De Fiat Punto occasion is een bekend Fiat model in Nederland, net als zijn broers de Ducato, Talento en 500X. De Fiat Punto is onder andere beschikbaar als Hatchback. Je kan bij de Punto kiezen als Benzine voor de aandrijving

In Nederland worden er veel Fiat Punto occasions aangeboden. Als je op zoek bent naar een goede Punto, dan ben je bij ons op de goede plek. Wij hebben regelmatig een aanbod van Fiat Punto occasions. De kans is dan ook aanwezig dat ook jij hier jouw Punto occasion zult vinden.

Ben je op zoek naar een Fiat Punto maar wil je niet te veel geld uitgeven? Dan is een Fiat Punto occasion een goed alternatief. Je kan ons volledige aanbod Punto modellen bekijken op de site, of kom langs bij een van onze vestigingen.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl