Wij zijn Coronaproof open!

Wegens de actuele coronamaatregelen zijn onze showrooms momenteel helaas gesloten. Gelukkig gaan onze activiteiten online gewoon door. Zo kun je bijvoorbeeld een online afspraak inplannen met één van onze verkoopadviseurs. Bij interesse kun je de auto online aanschaffen en 14 dagen proefrijden. Of plan eerst een contactloze proefrit op één van onze locaties bij jou in de buurt.

Fiat Fiorino Occasions

De juiste auto niet gevonden?

Het kan goed zijn dat een vergelijkbare auto binnenkort wel op voorraad is. We sturen je graag een berichtje wanneer dat gebeurt.

Waarom een occasion Fiat Fiorino kopen?


In Nederland is de Fiat Fiorino erg bekend. Ook zijn verwanten, de 500X, Ducato en Punto doen het erg goed. De Fiat Fiorino is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen zoals een Bedrijfswagen. Ook kun je kiezen uit verschillende brandstofsoorten zoals Diesel

In Nederland worden er veel Fiat Fiorino occasions aangeboden. Als je op zoek bent naar een goede Fiorino, dan ben je bij ons op de goede plek. Wij hebben regelmatig een aanbod van Fiat Fiorino occasions. De kans is dan ook aanwezig dat ook jij hier jouw Fiorino occasion zult vinden.

De prijs van een Fiat Fiorino is lager wanneer je een occasion koopt. Ben je op zoek naar een Fiorino occasion? De Fiat Fiorino is één van de modellen van Fiat die erg goed verkoopt. En dat is natuurlijk niet zomaar. Kwaliteit staat voorop bij een Fiorino. Bekijk het ruime aanbod aan Fiat Fiorino modellen op onze site.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl