Wij zijn Coronaproof open!

Wegens de actuele coronamaatregelen zijn onze showrooms momenteel helaas gesloten. Gelukkig gaan onze activiteiten online gewoon door. Zo kun je bijvoorbeeld een online afspraak inplannen met één van onze verkoopadviseurs. Bij interesse kun je de auto online aanschaffen en 14 dagen proefrijden. Of plan eerst een contactloze proefrit op één van onze locaties bij jou in de buurt.

Ferrari 348 Occasions

De juiste auto niet gevonden?

Het kan goed zijn dat een vergelijkbare auto binnenkort wel op voorraad is. We sturen je graag een berichtje wanneer dat gebeurt.

Waarom een occasion Ferrari 348 kopen?


In Nederland is de Ferrari 348 bekend. De Ferrari 348 is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en met verschillende opties. Handig dus dat je bij Vaartland.nl een ruime voorraad occasions hebt. Een Ferrari 348 occasion kopen is een slimme keuze. De prijs van een Ferrari 348 occasion ligt namelijk lager dan wanneer je een Ferrari 348 nieuw zou kopen.

De vraag en het aanbod van Ferrari 348 occasions is in Nederland ruim. Wil je zeker zijn van een goede 348? Dan ben je bij Vaartland aan het juiste adres. Wij hebben vaak een zeer ruim aanbod in gebruikte Ferrari 348 modellen. De kans is zeer groot dat je hier jouw tweedehands 348 zult vinden.

Ben je op zoek naar een Ferrari 348 maar wil je niet te veel geld uitgeven? Dan is een Ferrari 348 occasion een goed alternatief. Je kan ons volledige aanbod 348 modellen bekijken op de site, of kom langs bij een van onze vestigingen.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl