Wij zijn Coronaproof open!

Wegens de actuele coronamaatregelen zijn onze showrooms momenteel helaas gesloten. Gelukkig gaan onze activiteiten online gewoon door. Zo kun je bijvoorbeeld een online afspraak inplannen met één van onze verkoopadviseurs. Bij interesse kun je de auto online aanschaffen en 14 dagen proefrijden. Of plan eerst een contactloze proefrit op één van onze locaties bij jou in de buurt.

Citroen Berlingo Occasions

De juiste auto niet gevonden?

Het kan goed zijn dat een vergelijkbare auto binnenkort wel op voorraad is. We sturen je graag een berichtje wanneer dat gebeurt.

Waarom een occasion Citroen Berlingo kopen?


In Nederland is de Citroen Berlingo erg bekend. Ook zijn verwanten, de DS, C4 en C3 doen het erg goed. De Citroen Berlingo is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen zoals een MPV. Ook kun je kiezen uit verschillende brandstofsoorten zoals Benzine

De vraag en het aanbod van Citroen Berlingo occasions is in Nederland ruim. Wil je zeker zijn van een goede Berlingo? Dan ben je bij Vaartland aan het juiste adres. Wij hebben vaak een zeer ruim aanbod in gebruikte Citroen Berlingo modellen. De kans is zeer groot dat je hier jouw tweedehands Berlingo zult vinden.

Ben je op zoek naar een Citroen Berlingo maar wil je niet te veel geld uitgeven? Dan is een Citroen Berlingo occasion een goed alternatief. Je kan ons volledige aanbod Berlingo modellen bekijken op de site, of kom langs bij een van onze vestigingen.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl