Wij zijn Coronaproof open!

Wegens de actuele coronamaatregelen zijn onze showrooms momenteel helaas gesloten. Gelukkig gaan onze activiteiten online gewoon door. Zo kun je bijvoorbeeld een online afspraak inplannen met één van onze verkoopadviseurs. Bij interesse kun je de auto online aanschaffen en 14 dagen proefrijden. Of plan eerst een contactloze proefrit op één van onze locaties bij jou in de buurt.

Chevrolet Cruze Occasions

De juiste auto niet gevonden?

Het kan goed zijn dat een vergelijkbare auto binnenkort wel op voorraad is. We sturen je graag een berichtje wanneer dat gebeurt.

Gebruikte Chevrolet Cruze kopen? Vaartland is jouw adres!


De Chevrolet Cruze occasion is een bekend Chevrolet model in Nederland, net als zijn broers de Spark, Matiz en Corvette. De Chevrolet Cruze is onder andere beschikbaar als Station. Je kan bij de Cruze kiezen als Benzine voor de aandrijving

De vraag en het aanbod van Chevrolet Cruze occasions is in Nederland ruim. Wil je zeker zijn van een goede Cruze? Dan ben je bij Vaartland aan het juiste adres. Wij hebben vaak een zeer ruim aanbod in gebruikte Chevrolet Cruze modellen. De kans is zeer groot dat je hier jouw tweedehands Cruze zult vinden.

Ben je op zoek naar een Chevrolet Cruze maar wil je niet te veel geld uitgeven? Dan is een Chevrolet Cruze occasion een goed alternatief. Je kan ons volledige aanbod Cruze modellen bekijken op de site, of kom langs bij een van onze vestigingen.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl