Wij zijn Coronaproof open!

Wegens de actuele coronamaatregelen zijn onze showrooms momenteel helaas gesloten. Gelukkig gaan onze activiteiten online gewoon door. Zo kun je bijvoorbeeld een online afspraak inplannen met één van onze verkoopadviseurs. Bij interesse kun je de auto online aanschaffen en 14 dagen proefrijden. Of plan eerst een contactloze proefrit op één van onze locaties bij jou in de buurt.

Chevrolet Aveo Occasions

De juiste auto niet gevonden?

Het kan goed zijn dat een vergelijkbare auto binnenkort wel op voorraad is. We sturen je graag een berichtje wanneer dat gebeurt.

Waar let je op bij een Chevrolet Aveo occasion kopen?


Net als zijn familieleden, de Spark, Matiz en Corvette is de Chevrolet Aveo goed bekend in Nederland. Je kunt kiezen uit meerdere type brandstof zoals Benzine of Diesel, maar ook uit verschillende bodystijlen zoals een Hatchback.

In Nederland worden er veel Chevrolet Aveo occasions aangeboden. Als je op zoek bent naar een goede Aveo, dan ben je bij ons op de goede plek. Wij hebben regelmatig een aanbod van Chevrolet Aveo occasions. De kans is dan ook aanwezig dat ook jij hier jouw Aveo occasion zult vinden.

Ben je op zoek naar een Chevrolet Aveo maar wil je niet te veel geld uitgeven? Dan is een Chevrolet Aveo occasion een goed alternatief. Je kan ons volledige aanbod Aveo modellen bekijken op de site, of kom langs bij een van onze vestigingen.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl