Wij zijn Coronaproof open!

Wegens de actuele coronamaatregelen zijn onze showrooms momenteel helaas gesloten. Gelukkig gaan onze activiteiten online gewoon door. Zo kun je bijvoorbeeld een online afspraak inplannen met één van onze verkoopadviseurs. Bij interesse kun je de auto online aanschaffen en 14 dagen proefrijden. Of plan eerst een contactloze proefrit op één van onze locaties bij jou in de buurt.

BMW 7-serie Occasions

Waar let je op bij een BMW 7-serie occasion kopen?


Net als zijn familieleden, de i3, X5 en i8 is de BMW 7-serie goed bekend in Nederland. Je kunt kiezen uit meerdere type brandstof zoals Benzine of Diesel, maar ook uit verschillende bodystijlen zoals een Sedan.

Wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare BMW 7-serie kun je bij ons terecht. Wij hebben vaak meerdere BMW 7-serie occasions op voorraad en het kan dus goed zijn dat jij jouw 7-serie occasion bij ons vindt.

Op zoek naar een BMW 7-serie occasion? De BMW 7-serie prijs is lager wanneer je een occasion aanschaft. De 7-serie is één van de goed verkopende auto’s van BMW en dat is niet zonder reden. Kwaliteit staat centraal bij een BMW 7-serie kopen. Maar waar let je nog meer op bij een BMW 7-serie kopen?

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl