Wij zijn Coronaproof open!

Wegens de actuele coronamaatregelen zijn onze showrooms momenteel helaas gesloten. Gelukkig gaan onze activiteiten online gewoon door. Zo kun je bijvoorbeeld een online afspraak inplannen met één van onze verkoopadviseurs. Bij interesse kun je de auto online aanschaffen en 14 dagen proefrijden. Of plan eerst een contactloze proefrit op één van onze locaties bij jou in de buurt.

BMW 3-serie GT Occasions

Waar let je op bij een BMW 3-serie GT occasion kopen?


Net als zijn familieleden, de i3, X5 en i8 is de BMW 3-serie GT goed bekend in Nederland. Je kunt kiezen uit meerdere type brandstof zoals Benzine of Diesel, maar ook uit verschillende bodystijlen zoals een Hatchback.

De vraag en het aanbod van BMW 3-serie GT occasions is in Nederland ruim. Wil je zeker zijn van een goede 3-serie GT? Dan ben je bij Vaartland aan het juiste adres. Wij hebben vaak een zeer ruim aanbod in gebruikte BMW 3-serie GT modellen. De kans is zeer groot dat je hier jouw tweedehands 3-serie GT zult vinden.

Ben je op zoek naar een BMW 3-serie GT maar wil je niet te veel geld uitgeven? Dan is een BMW 3-serie GT occasion een goed alternatief. Je kan ons volledige aanbod 3-serie GT modellen bekijken op de site, of kom langs bij een van onze vestigingen.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl